Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaden amstaff tak nie szczeka

Nie podobam się mężczyznom. Czuję gniew.

Polecane posty

Gość RaZR
Ty się sugerujesz oceną na badoo? Tam ludzie klikają byle co aby sami mogli otrzymać dostęp do ocen. Wiem bo tak robiłem. Tak w ogóle to co ja mam powiedzieć? Kiedy normalnie mam powodzenie u super lasek a tam interesują się mną głównie przeciętniary, nawet poniżej. 90% kobiet tam chce się tylko dowartościować lub szuka księcia z bajki. Sama jedna przeciętniara przyznała mi się że ma tam bardzo duże powodzenie, w przeciwienstwie do realu. Druga powiedziała że jest "łasa na komplementy". Nikt tam niczego nie szuka. Te ładne mają duże powodzenie w realu więc nie bardzo chcą się umawiać. Zostaje 5% kobiet, które kogoś szukają ale konkurecja jest tak duża że ciężko się przebić.

Gość RaZR
Napisałaś że jesteś niepełnosprawna. Jesteś na wózku?

Gość funaweria
To jeszcze zalezy gdzie kogos poznajesz. Ja jestem w takim wieku, ze moga mnie podrywac na ulicy albo na portalu randkowym, a tam inaczej sie wybiera ludzi, chyba zdajesz sobie z tego sprawe. I wiem, ze sama wlasnie jestem ofiara tego systemu.

Gość RaZR
Jak się wybiera?

Gość majk si.
warto wiec zyc poza systemem ; ) gdybym mial dziecko, a urodzilo by bez raczek, nozek lub nawet z glowa konia, kochalbym je bez wzgledu na to. pomimo nie posiadania auta, domu czy nawet konta w banku, nie zamienilbym nawet jednej, chocby najgorszej minuty ze swego zycia z nikim. wszystko co do tej pory przezylem, czyni mnie osoba ktora jestem. nawet platynowa trumna nie jest w stanie tego odmienic ; ) pojecia nie mam w jakim wieku jestes, ale gdy ja bylem mlodszy zwyklo sie mowic 'fuck the system'. a milosc zycia mozna poznac gdziekolwiek, chocby w slumsach bangladeszu czy glodujacej etiopii. temat do zamkniecia ; ) chyba ze bedziemy sie teraz licytowac kto ma wieksze cycki czy fiuta i po jego stronie jest racja ; ) wybacz, nie mozna sugerowac sie jakas smieszna punktacja. w skali od jeden do dziesiec jakie ksiazki czytujesz? zastanow chwile nad odpowiedzia : )

punktacje na badoo podalam orientacyjnie, zebyscie sobie wyobrazili moja przecietność "zostawisz partnera/partnerke gdy straci noge lub reke w wypadku? czar nagle prysnie? " tak, zostawie bo czar prysnie. mam wyrachowana wizje milosci. prawdziwej milosci nie ma, sa tylko ukladziki

Gość nie znam się na badoo
majk to nie tak jak masz wybierać miedzy osobą pełnosprawną a niepełnosprawną na 99% wybierzesz zdrową. mylicie bycie z kimś w związku i budowanie razem życia z wrażeniem jakie odnosimy gdy ledwo co znamy daną osobę jak nie znamy kogoś to oceniamy na podstawie tego co jest dostepne - czyli wygladu a jak już z kimś jesteśmy X lat to wtedy owszem wyglad już nie ma takiego znaczenia, jednak na samym poczatku ma największe, i jest tak u każdego

Gość funaweria
kiedy z kims pracujesz to widzisz go w roznych sytuacjach, znasz jego reakcje itd itp. Bo jestes obok ile miesiecy, iles lat nie raz. Wiec znasz charakter, oosbowosc i wyglad i jego mankamenty nie sa az tak wazne. a kiedy poznajesz kogos na sympatii inne sa kryteria. pierwsze czym sie kierujesz to to czy osoba na zdjeciu ci sie podoba itd. Potem spotykasz sie i okazuje sie, ze mimo ze wyglada to ok, to cos w rozmowie nie styka i tyle go widzieli. Albo styka i spotykacie sie dalej, co tez nie musi wrozyc sukcesu. Ale tutaj pierwszym impulsem jest to, ze czy ktos ci sie podoba. Bo jesli nie znasz charakteru osoby to dlaczego masz chciec nawiazac kontakt z kims kto ci sie nawet z wygladu nie podoba? przeicez to co pisze to truizmy i banaly. tak jest. a kto tego nie rozumie, chyba nigdy nie byl zalogowany np. na sympatii.

i na dziecko jakie Ci się urodzi nie masz wpływu, ale idac do adopcji nie weźmiesz dziecka bez kończyn tylko to zdrowe, i to jest naturalne

Gość funaweria
nie znam sie na badoo- 100% racji, widze, ze chociaz my wiemy o czym mowimy :)

funaweria, tak jest wszędzie nie tylko na sympatiach, nawet jak mamy jakąś próbkę czyjegoś zachowania to jeśli ta osoba nam się podoba i tak patrzymy na nią pozytywniej wyjatkiem jest to gdy dana osoba nam kogoś przypomina (nawet nieświadomie), wtedy możemy czuć sympatię czy może nam ona się podobać bo np. ma fryzure jak nasz uwielbiany aktor gdy sie bylo nastolatkiem, albo przyjaciel rodziny itp. to nawet ma nazwe jakaś w psychologii

bo jak to się mówi "wyglad przyciąga, charakter zatrzymuje" czy się komuś podoba czy nie to tak jest, chyba że jak funaweria pisała ileś miesięcy czy lat kogoś znamy, ale też ta osoba spełnia jakieś minimalne wymogi względem wyglądu i nie odpycha nas

Gość funaweria
no wiec dlatego napisalam, ze piszemy tutaj banaly i truizmy,ale naprawde dizwie sie jak ktos moze tego nie rozumiec:O

ja myślę że ludzie chcą się czuć lepszymi, wyjątkowym, wartościowszymi, w końcu odróżniają się od reszty lecącej wyłącznie na wygląd:P ale życie potem pokazuje jak jest naprawdę

Piękna twarz to nie wszystko... Liczy się też piękna dupa, cycki itd:)

Gość majk si.
wybaczcie, ale wizja swiata ktora mi tu przedstawiacie jest mi zupelnie obca. byc moze zbyt wiele widzialem i gdybym mial oceniac ludzi po wygladzie, g... bym w zyciu zrobil brzydzac napotkanych osob i siedzial przed wielkim tv gapiac na wydmuszki i marzac by byc 'gwiazda'. >nie znam się na badoo a jednak znajdzie sie, nawet jesli znacznie mniej niz 1%, ktory wybierze i osobe niepelnosprawna jako partnera/partnerke i przy adopcji rowniez nie bedzie wahal. co ciekawsze, nie zrobi tego z litosci. >a ja mam 24 lata w moim 'ukladziku' bardzo Ci daleko do przecietnej. a prawdziwa milosc istnieje, choc rzeczywiscie nie dla Ciebie. bez urazy, i tak nie jestesmy w swoim typie. zmartwienia zadnego wiec nie ma. >funaweria po co wiec szukac w takich miejscach? chcialabys spedzic zycie z kims, kto bedzie z Toba tylko dla wygladu zewnetrznego? nie oszukujmy sie, kazde z nasz kiedys zestarzeje i pomarszczy. tymczasowy wyglad jest bardzo ulotny. uwierz, mozna tego nie rozumiec i robic swoje. nie bede jednak przeszkadzal w konwersacji i przekonywal, ze tuz obok istnieje troche inny swiat. dla mnie akurat bardziej prawdziwy od 'tanca z gwiazdami'. pozdrawiam i zmykam troche zdrzemnac, przede mna jeszcze duzo pracy a padniety juz jestem od dawna : ) tutaj tylko przypadkiem trafilem, szukalem podpowiedzi w pewnych sprawach i wyszukiwarka troche 'mnie zmylila'. powodzenia zycze, szczerze i bezinteresownie. choc to pewnie tez brzmi 'nieprawdziwie' ; )