Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ideał Kobiety

co byście robiły jakbyście przez 1 dzień (lub tydzień, weekend) były facetami?

Polecane posty

ona :D:D:D ja bym chciala sprobowac sexu jako facet, ciekawi mnie jak to jest po drugiej stronie a szczegolnie lodzik :P

Gość Potrzeboski 50-tek
Na pewno taka zmiana była by bardzo pouczająca.Nieraz mam też takie myśli na zamianę.

przychodzi mi jeszcze do glowy masturbacja :D no bo jednak jest cos nowego miedzy nogami.. chyba powinnam sie urodzic facetem skoro mnie to tak fascynuje :P

Gość stoi miiiii
dotknij go

Gość powiem tylko tyle
vera to naprawde fajna osoba :classic_cool: i nie napisze dlaczwgo tak sadze tylko tyle ze to fajny czlowiek i w realu kobitka ktorej kazdy facet skrycie pragnie :) buzka vera,tak trzymaj 🖐️

Gość powiem tylko tyle
vera ale ja pisze calkiem powaznie do tej pory uwazalem ze jestes desperatka ale osttanio przekonalem sie ze jest zupelnie inaczej i chce zeby ludzie o tym wiedzieli,zwalsza ci ktorzy na tobie tu psy wieszaja ze jest inaczej ze ty naprawde jestes wporzo mowiac kolokwialnie

Gość vera nie wnikaj
poporstu chce zebys wiedziala,zreszta ty wiesz kim jestes ale chce tez zeby inni wiedzieli ze jestes fajna kolezanka i to ze gnebisz zdrajcow jest bardzo sluszne i masz racje uzywajac wtedy ostrego jezyka bo do tlumokow trzeba ich jezykiem a tak naparwde jestes fajna,oczytana,inteligentna a przez to bardzo atrakcyjna osoba.nie jeden facet chcialby bys byla jego wierz dziewczyno i koniec pytan i dywagacji🖐️

Gość iu7y6
Ja bym była gentlemanem, żeby dać kobietom wokół nadzieję, że jeszcze tacy faceci chodzą po tej planecie, choćby tak złudną. :P No i na pewno bym się masturbowała albo próbowała kogoś wyrwać. :D

Gość vera nie wnikaj
zeby nie bylo napisze cos w temacie,otoz jestem facetem i nie mam takich fantazji buuuu a masz ty!

Gość omik
ach te kobitki,facetem zachciało im się być,browar popijać,drapać się w tyłek czy krocze,ale konia walić,po co ? od tego kobieta jest w domu

Gość Zocha 0000
Ja bym chciala przekonac sie, jakie jest uczucie, gdy staje penis, podobnie jak koleżanka wyżej- jak to jest po drugiej stronie. Zawsze też ciekawiły mnie odczucia faceta podczas robienia loda... I przede wszystkim- jak to jest mieć penisa?! ;D