Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony223

Smieszna dziewczyna

Polecane posty

Gość zdziwiony223

Spotykam sie z dziewczyną od pol roku i od 1,5 miesiaca postanowiła pobawic sie w milczenie, mimo ze wczesniej codziennie pisała i dzwoniła ... nagle zamilkła a ja zaczalem sie narzucac, przejmowac, wypytywac co sie dzieje. Mowiłem ze mi jej brakuje, ze tesknie, a ona oczywiscie nic, czasem cos odpisała, czasem odebrała. Od miesiaca spotkalismy sie zaledwie kilka razy na chwile, bo wiecej dla mnie nie znalazła i widziałem ten usmieszek triumfu, ja mowie ze bardzo tesknie a ona usmieszek, ze musze sie bardziej starac, ze pojawili sie inni ;o. Wykorzystywała moją chwilową słabosc bez skrupułów, poczuła sie tak pewnie, że odwoływała wszystkie propozycje naszych spotkan. Od tygodnia w koncu zamilkłem, bo nie moge juz na siebie patrzec. Wystarczyły 3 dni i odezwała sie jakby nigdy nic, podniecony napisałem rozprawke co tam u mnie i znowu cisza z jej strony. Powiedziałem dosyc tego, wczoraj zdobyłem sie na odwage i napisałem, że to koniec, widze ze i tak nie jest mną zainteresowana i nie musi już sie ze mną meczyc. I co ??? Od wczoraj nagle smsowy huragan, pisze jak jej ciezko, ze jest przepracowana, ma jakies problemy, ze bardzo mnie szanuje i teskni. Teraz i tak nic to nie zmieni, bo ja podjałem decyzje i chce przynajmniej raz zachowac twarz, ale co to wogle za cyrk jest powiedzcie mi ???

Gość pewnie radziła się na kafe
albo przeczytała jakieś kosmopolitan:D ja bym jej powiedziała, że wiesz, ze się tobą bawiła i skoro pojawili się inni to niech oni sobie próbują bo ty w takie gierki nie masz zamiaru się bawić.no i się okaże czy dziewczyna jest pusta czy ktoś jej dał dobrą radę "niech powalczy o ciebie, nie pokazuj że jesteś taka łatwa" i wtedy zdecydujesz sam co zrobić

Gość fajas
Gierka stara jak swiat, miałem to samo, to jest skuteczne do czasu, ale pozniej robi sie załosne i czesto taka dziewczyna mysli ze sie nami bawi, a my sie przejmujemy, a ja juz od paru tygodni kreciłem nowy romans ... oczywiscie pozniej błagają o przebaczenia. Musisz tez wiedziec, ze to moze rowniez oznaczac ze ona po prostu nie jest zainteresowana i chce Cie zbyc, ale skoro pisze ze teskni, to zapewnie bawiła sie

Gość Fruugo face
Przypuszczam ze ta dziewczyna juz ci wczeniej powiedziala ze nie chce byc z toba ,a ty nie przyjmujesz tego do swiadomosci. I cala wine zwalasz na nia bo ona taka jest... a ty jaki?

Gość mała panna
Kurcze - ja mam tak samo z facetami. Poznaję kolesia, umwaiamy się na kawę, kolejne spotkanie a potem cisza. Już się nie odzywają. Dlaczego? Jak rozgryść ich gierki?

Gość zdziwiony223
Fruugo face, tak "mówiła" i przy okazji uprawiała ze mną seks, a nawet wyznała mi miłosc ... ja na wszystkie smsy odpowiadam cieprliwie, nawet jak nie odpisze i napisze na drugi dzien ja dalej odpowiadam, nie czuje do niej zadnej urazy, bo nie jestem konfliktowy, ale tego ciagnac nie zamierzam.... dzisiaj znowu napisała, ze jej smutno, bo siedzi sama i jeszcze szaro buro i ponuro ... napisałem, ze takie zycie ;) Sorry, ale 1,5 miesiaca olewania mnie, a teraz nagle czestotliwosc smsow zwieksza sie o 1000 % :):P

Gość mała panna
widocznie jednoczesnie poznała drugiego i nie mogła się zdecydować, może trafiłeś na taką co tak robi

Gość zdziwiony223
To czemu teraz nagle zaczyna pisac ze teskni, ze jej smutno i takie pierdoły jak wczesniej mnie zbywała jak szmate ??? Bo pewnie zobaczyła, że jej durna gierka nie wypaliła. Naprawde sie starałem, na początku nadskakiwałem i to był mój błąd, teraz mam za swoje

Gość kocha?????
Te po studiach tak mają szczególnie po pedagogice, nie pisałeś jaka ma szkołę ale nie znam żadnej normalnej po studiach pedagogicznych.

Gość zdziwiony223
Po racuhnkowosci, ale to chyba nie ma nic do rzeczy :) Pozdrawiam

Gość R78
Idiotka, nie ma sensu się wiązać z taką babą. Flirt na lewo i prawo, a jak inny jej nie chciał to myśli, że z powrotem się wkupi w Twoje łaski? Zachowanie jak w gimnazjum, szkoda słów.

Gość *ARS*
Po rachunkowości - i jasne ;) Wykalkulowała sobie, że lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu :P Poszukaj takiej, dla której będziesz jedyny i najważniejszy, bo z taką to tylko się będziesz męczył :o

Gość zdziwiony223
No tak tez zrobie, chociaz nie powiem podoba mi sie i pociaga mnie seksualnie, ale jej zachowanie tak mnie obrzydziło, że od paru dni po prostu przestałem miec jakies sentymenty, zaczalem czesciej wspominac te zle chwile, niz te dobre, a jeszcze z 2 tyg temu szalałem z niepewnosci, wiec to znak ze chyba to jednak nie to. No, ale spotykam sie z nią 6 miesiecy, a miesiac jest zle wiec to duzo czasu i mozna sie pomału odzwyczaic ;/

Gość *ARS*
Jeśli byś teraz odpuścił, to prawdopodobnie za jakiś czas powtórzyłaby numer. A tak będziesz w jej życiu wielką nauczką: "jak coś masz, to to szanuj, bo inaczej to stracisz".

Gość *ARS*
W tej sytuacji "coś" nie odnosi się rzecz jasna do Twojej osoby, tylko do uczucia. W momencie, gdy oficjalnie byliście parą ona nie miała prawa flirtować z innymi - podstawą związku jest uczciwość i budowane na tym fundamencie zaufanie.

Gość Aga 1975
Bardzo dobrze postąpiłeś! Teraz tylko wytrwaj, bo ona pewnie będzie jęczała o litość, próbowała Cię złamać. Po tym jak Cię potraktowała nie zasługuje nawet na rozmowę - sprawa jest jasna. Jest wiele wartościowych, uczciwych dziewczyn - życzę Ci, abyś szybko znalazł sobie porządną kobietę. A o tamtej zapomnij jak najszybciej.