Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne pytanie e e

wazne pytanie - umowa z kamerzysta

Polecane posty

Gość wazne pytanie e e

Witam w sierpniu mialam slub. Podpisalam umowe z kamerzysta ze film otrzymamy najpozniej do 3 miesiecy. Jest styczen 2013 a filmu nie ma. Nie odbiera tel pisze maila i cala litanie a ten odpowiada polslowkami.. Czy jesli on nie dotrzymal umowy co do terminu filmu ja moge domagac sie rabatu zeby mniej zaplacic??? bo wiem ze film otrzymam ale nie wiem w jakim czasie! niestety nie zobaczylam opini na temat tej firmy i duzo osob jest pokrzywdzonych dlugim czekaniem.

Gość wazne pytanie e e
to mi nic nie mowi nie znam sie na prawie

Gość nioki
jezeli w umowie jest wyrazne napisane ze film dostaniecie majpozniej po 3 miesiacach a to spokojnie mozesz negocjowac cene ale niestety zalezy to od kamerzysty bo jak bedzie za malo to sie nie zgodzi i przytrzyma film az zmiekniesz i zaplacisz. Jezeli to duzo kasy to jedynie droga sadowa takie sprawy szybko sa zalatwiane ale komu chcialoby sie latac zalatwiac...

Gość wazne pytanie e e
mam do zaplacenie 2,5tys. Chce zbic do 1,800

Gość nioki
możesz próbować ale jeżeli kamerzysta będzie świnia to powie ze go to nie interesuje i nie odda ci filmu. wiec podejzewam ze zeby miec film itak zaplacisz cala sume

Gość wazne pytanie e e
mma gdzies juz ten film 5 miesiecy czekania??!!! Juz nawet nie mam ochoty obejrzec! Nie zejdzie z ceny mam go gdzies.

Gość Magda Nowacka
O mój boże, ja bym na twoim miejscu poszła do sądu z tym! To jest jakaś przesada! Wiem co czujesz, sama miałam ślub w zeszłym roku, ale czekałam jedynie niecały miesiąc na końcowy film. Aż tyle miesięcy bym nie wytrzymała :/ Brałam film od www.mvideos.pl Filmowanie Szczecin, polecali tą firmę inni internauci i dlatego się zdecydowałam. Film wyszedł niesamowicie i byłam bardzo zadowolona. Aby przestrzec innych przed kamerzystami, robiącymi ludzi w balona, radziłabym poczytać opinie w Internecie, jest tego dosyć dużo.