Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecekształty

kto stosował DIETE 3D CHILI???

Polecane posty

Gość kobiecekształty

Witajcie Od jakiegoś czasu obija mi się o uszy dieta 3D CHILi Dieta podobno na miesiąc rozpisana dzień w dzień opierająca się na przyprawach. Czy ktoś z was ją stosował? i schudł i nie miał efektu jojo. Prosze o jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaauuuuuuuuu
14 przechodzę na te dietę, już ja kupiłam, więc w połowie lutego będę wiedzieć :)

Witam, ja też zakupiłam tą dietę, teraz czekam aż do mnie dotrze. Od znajomej wiem że rzeczywiście przynosi efekty.

interesuje mnie ta dieta dziś dużo o niej czytałam ale..nie wierzę..w moim przypadku...

Gość cincirdia
też mnie to ciekawi

Gość skarpetka22
i temat padł

Gość w tej diecie
chodzi tylko i wyłącznie o dodawane do każdego posiłku ostre przyprawy które podkręcają metabolizm.A tak to podobna do 1000kcal

Gość skarpetka22
a..czyli na 1000 to sie schudnie

Gość skarpetka22
nikt nie stosuje to dziwne dieta cud właśnie , szukam opinii

Gość gość
sprzedam za 5 zł, 30-44, umiarkowana aktywność mail: anowak1260@gmail.com

Gość gość
Sprawdziłam i wyszło na to, że niezależnie od wieku i aktywności każdy jadłospis jest taki sam... Jakby ktoś chciał ode mnie odkupić za 5zł to proszę pisać: madzia1260@gmail.com

Gość gość
ja mam ta diete w wersji elektronicznej, sylwiao_1989(malpa)buziaczek.pl

Gość andziaandziaandzia
hej ja stosuje ta diete, dzisiaj 6 dzien i schudlam 1,2kg, mysle ze to nie duzo ale moze bedzie lepiej. postanowilam dotrwac do konca i zobacze efekt...

Gość gość
UWAGA! Chudnąć się chudnie szybko, bo tracisz dużo mięśni. W miesiąc można schudnąć nawet i te 10 kg. Ale zadajcie sobie pytanie czy warto? Chudniesz w miesiąc dużo, zaczynają się osłabienia, nawet omdlenia, nie ma siły ani motywacji. Gdy nie wytrzymujesz i wracasz, to zaczynają się problemy zdrowotne. Lekarze bardzo źle się wypowiadają o takich dietach. Ludzie, zamiast magicznych diet, trzeba sobie zrobić bilans kaloryczny pod siebie, z makroskładnikami, białkiem, węglami i tłuszczami. Do tego jakiś trening i motywacja. Najważniejsze jest się zmotywować. Jak nie macie motywacji, to na hipnozę, albo do psychologa. Ja polecam nagrania do hipnozy np. te z Hipnosencji http://hipnosencja.pl a jak nie to afirmacje fitness na odchudzanie. Od tego zbierzecie motywację.

ja mogę moją dietę #D chilii oddać za darmo :) ktoś chce?

Ja stosowałam przez pół roku. W połączeniu z ćwiczniami schudłam 20 kg. Do dziś wykorzystuję do gotowania te przyprawy i robię sobie posiłki z tej diety. Utrzymuje wagę od półtora roku. Dla mnie strzał w 10 tkę :-) Pierwsza dieta która dała efekty i mi smakowała :-) Acha i nie stosowałam tych suplementów diety 3D tylko samą dietę :-)

Gość gość
Jakie to jest wkurzające. Proste pytanie "czy ktoś stosował" i jeszcze "jakie są efekty". I na każdym forum 1000 postów typu "tak, kupiłam i zacznę stosowac" albo "ja też się zastanawiam nad tą dietą", ewentualnie posty ewidentnie od producenta. No ja p......e, odpowiedzi na pytania nie ma

Gość gość
Jest też chyba taki suplement diety 3D Chili. Ja nie stosowałem jeszcze, ale szukam informacji na ten temat. Chcę też wspomóc się hipnozą do odchudzania. Widziałam, że sporo jest już gotowych nagrań do odchudzania, np. Hipnosencja czy afirmacje mp3 fitness. To nie są nagrania motywacyjne, tylko nagrania mające oddziaływać na podświadomość. Chyba warto pracować na podświadomością, bo jak sama nazwa mówi - to podstawa.

Gość Julia55t
mój brat stosował.. i schudł 10 kg w 30 dni. ale miał dużą nadwagę i trwale bez jojo schudł :) i mam tą dietę mogę wysłać na maila za free :)

Gość gość
Proszę o przesłanie diety na maila lara-lee@wp.pl. DZIĘKUJĘ :)

Gość Julia55t
dobrze :) już wysyłam momencik.

Gość Julia55t
gotowe :) powodzenia w diecie :)

Gość gość
Dieta 3d Chilli poszła u mnie średnio. Lepiej zadziałały afirmacje fitness i hipnoza do odchudzania

Gość gość
Afirmacje fitness słuchałem jakiś rok temu i od tego się w sumie zaczęło moje odchudzanie na poważnie, bo wtedy zrozumiałem na czym to naprawdę polega i że to jest kwestia psychologii.

Gość gość
Też polecam nagrania hipnotyczne. Byłam też na sesji u hipnotyzera, ale dość kosztowny zabieg. Łącznia udało się schudnąć ponad 20 kilo w okresie 2 lat. Jest mega różnica.

Gość gość
O jakie afirmacje fitness Wam chodzi? Czyżby o tego typu? http://skarbnicazycia.pl/p/1521/325/afirmacje-do-odchudzania-hepika-fitness-afirmacje.html Jesli tak, to testowałam. Po 3 miesiącach 12 kilo w dół. Głównie długie spacery i dbałość o dietę. Zaprogramowałam się na zdrowe jedzenie i energiczne wędrówki. Staram się w spacerze dawać z siebie wszystko. Dla mnie 5 km przejść to było sporo, teraz wybieram się np. na 3 godziny, czasem sobie trochę biegnę i robię nawet po 15 - 20.

Gość gość
O tak tak, te stosowałam!

Gość gość
Dieta 3D chilli jak każda dieta jest kiepska, bo nie jest dostosowana pod konkretnego czlowieka, tylko jakiś głupi schemat.

Gość gość
to czemu taka skuteczna??