Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewnatka

Plamienie na poczatku ciazy?

Polecane posty

Gość rewnatka

Witam mam pytanie: Czy ktoras z was miala plamienie na poczatku ciazy i pomylila je z okresem? jestem w ciazy ostatni okres byl bardzo skapy i tydzien przed terminem a zawsze mialam bardzo regularnie teraz zastanawiam sie czy mozliwe aby to bylo zagniezdzanie zarodka ? dodam ze gdy drugi okres nie przyszedl zrobilam test i dwie kreseczki:) prosze o wypowiedzi :) Dziekuje!!!

Gość zxzx
Mogło tak być albo były to zaburzenia hormonalne. Zrób beta hcg to będzie widać mniej więcej czy ciaża jest zaawansowana czy nie. Ale pewność co do wieku da ci usg.

Gość Agnisia_83
Idź do lekarza, plamienie w trakcie ciąży nigdy nie jest czymś dobrym. Zagnieżdżaniu się zarodka w macicy nie towarzyszy plamienie. Moja koleżanka miała kilka miesięcy plamienie i wyszło, że jej się łożysko odkleja, ale wszystko się dobrze skończyło, musiała leżeć. Idź do szpitala jak nie możesz do ginekologa

Gość kornwelkia
Ja mialam plamienie na poczatku ciazy tak jak piszesz pomylilam je z okresem i nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy gdy na nastepny miesiac okres sie spoznial zrobilam test i dwie krechy urodzilam zdrowe dziecko :) teraz jestem w nastepnej ciazy 7 miesiac i tez mialam plamienie takie jak przy pierwszym nie wiem od czego zo zalezy powodzenia

Gość rewnatka
Ok dziekuje za wypowiedzi :) do lekarza mam isc na dniach wiec powiem mu o tym zobacze co on na to. ale czekam na nowe wypowiedzi :) Pozdrawiam

Gość kuklos
co za pojeban... ludzie obrzydliwe to jest

Gość bonuska
plamienia w ciazy nie sa normalne choc czasami nawet nie mozna ustalic przyczyny tak juz moze sie zdarzyc w ciazy na poczatku

Gość rewnatka
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ogolnie czuje sie bardzo dobrze tylko piersi strasznie bola