Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny burak

Czemu piszecie, że kobietom chodzi o kase ?

Polecane posty

Gość kolejny burak

???

Gość urodzin c
Bo to prawda

Gość kolejny burak
No ale argumenty... ja też mogę sobie powiedzieć coś tam bla bla bla bo to prawda

Gość widocznie.../;'[[-
widocznie niektórzy mężczyżni natrafiają na take kobiety którym chodzi tylko o kasę .... a co myślą o tym mężczyżni ???? piszcie

Facetom tez chodzi o kase, nie martw sie. Kasa to podstawa bytu, a jak jest jej wiecej, to zapewnia wygodne zycie. Nic w tym zlego.

Gość to piszą tylko
nieudacznicy, którzy nie potrafią nawet na siebie zarobić, wiec nie dziwota że żadna nie chce lenia i pasożyta co nic nie potrafi nawet zrobić w domu

Gość do Maciek.B
14:15 [zgłoś do usunięcia]Maciek B. Facetom tez chodzi o kase, nie martw sie. Kasa to podstawa bytu, a jak jest jej wiecej, to zapewnia wygodne zycie. Nic w tym zlego. X Bardzo mądrze :) zgadzam się

Gość hartwig
Nieudacznictwie mówią kobiety co chcą kasy a facet nie chcę im tego dać. Tak jak samotne matki co dawały dipy szukają frajera do utrzymywania jej i bękarty.

Gość hartwig
Tzw. Wjeżdżania na męska dumę w łóżku nic nie robią i mówią pokaż jaki jesteś ogier itp.

Gość do Maciek.B
14:20 [zgłoś do usunięcia]hartwig Nieudacznictwie mówią kobiety co chcą kasy a facet nie chcę im tego dać. Tak jak samotne matki co dawały dipy szukają frajera do utrzymywania jej i bękarty. 14:22 [zgłoś do usunięcia]hartwig Tzw. Wjeżdżania na męska dumę w łóżku nic nie robią i mówią pokaż jaki jesteś ogier itp. x tak właśnie piszę nieudacznik :)

No mniej wiecej. O materializmie kobiet mowia faceci bez kobiet i bez kasy, ew wydojeni i oszukani oraz porzuceni. A o nieudaczcitwie facetow mowia kobiety ktora maja faceta biedaka, faceta ktory cos ma, ale nie chce na nie wydawac (wtedy jest to sknera), albo kobiety samotne, ktore zlorzecza na facetow z samej zasady.

ja miałam raz chlopaka o podobnym statusie materialnym, mieszkaliśmy daleko i mieliśmy taką umowę że jak ja do niego przyjeżdżałam to on kupował wszystkie rzeczy codziennego użytku, czy tam jedzenie, a jak on do mnie to ja. I było to całkiem praktyczne

Gość kamil jgora
nie wszystkim. Jak ja byłem prawiczkiem to zarabiałem 2000 zł i nie miałem laski, a moi kumple bezrobotni mieli.

Gość prawda boli.......
bardziej kobiety patrza na wyglad niz na twoj stan kieszeni :D

Gość DSDDD
ja nie polecial na meza kase wiedzialam ze zarabia 45tys zloty a ja dwa razy tyle

Gość IMO12391
Kamil - psychotropy są wyjątkiem potwierdzającym regułę. :classic_cool: