Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssss ss 19

Utrata dziewictwa w wieku 15-16 lat. Świadomy wybór kobiety czy moralne dno?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście ze w wieku 15 czy 16 lat nie jest się dorosłym ale jest się na tyle dojrzałym żeby podjąć taka decyzję i rozpocząć życie sexualne. Ja w wieku 16 lat byłam już w stałym związku i trochę czekaliśmy na to ze względu ms to ze byłam za młoda.

Gość Pan nad Panami
W wieku 15 dziewczyna mysli już swiadomie. I Robi to z własnej woli nikt do tego nie zmusza Wiekszosc was to po prostu ignoranci mówiący ze to patologia Patologią możemy w tym przypadku nazwać wasze wychowanie przez rodziców... Dla większosći z was to tematy tabu

Gość gość
Nie rozumiem nagonki na osoby, ktore szybko tracą dziewictwo.. no bo, bez przesady. Każdy ma wolną wolę i wie, w którym momencie jest gotowy na swój pierwszy raz. ja zrobiłam to w wieku 16 lat z chłopakiem, z którym wtedy byłam 1,5 roku i jestem z nim nadal. Wątpię, czy świadomkść dot. seksu zmieni się gdy osiągamy 18 czy tam ileś lat, nie ma reguły, zależy od osoby. Uważam,że utrata dziewictwa w wieku 15 lat nie jest czymś złym, jeśli nie wydarzyło się to z przypadkową osobą. Pozdrawiam :)

Gość gość
najczesciej slysze ze dziewczyna ma 15 a chlopak 17, dziewczyna 13 a chlopak 19 (!), czyli chlopak chce a dziewczyna sie zgadza. umowmy sie, dziewczyna 11-12 lat potrafi miec okres, ale czy to oznacza, ze jest gotowa do rozplodu? pietnastolatka potrafi miec jeszcze piersi nie do konca dojrzale. trzynastolatka to jeszcze dziecko. mysle, ze w wieku 16-18 lat jest sie dosc dojrzalym, ale to nie znaczy, ze to jakis obowiazek. z drugiej strony seks jest wtedy najczesciej doswiadczeniem chwili i glupio to odwlekac, kiedy chce sie wyprobowac.

Gość gośćhahahababab
Dla mnie to patologia Ty jesteś jeszcze dzieckiem powinnas się uczyć a nie za chłopakami sie oglądać !!