Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brother_Arms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Gość Brother_Arms

Bo bedzie miala: - Chlopaka po bardzo dobrych zagranicznych studiach - Kogos kto ma 185cm -Jest wysportowany -Mowi biegle w 3 jezykach -Pochodzi z bardzo bogatej rodziny ktora mimo dorobienia sie milionow jest bardzo normalna -Chlopaka z marzeniami, aspiracjami hobby -Kogos kto bedzie ja kochal i nigdy nie zdradzi -Kogos kto jest zaradny, bedzie ja traktowal powaznie i z szacunkiem -Kogos kto ma swoje zdanie i nie jest pomiatany -Kogos kto nie jest brzydki z wygladu -Kogos kto lubi podrozowac -To jestem ja :)

Gość Brother_Arms
siusiam do majtek

Nie jest to zadne prowo :) Moi rodzice maja majatek w wysokosci 15-17mln pln. Sa wlascicielami wielu mieszkan, firmy budowlanej, sporej ilosci dzialek jak i 2 McDonaldow.

Gość uważam23456782345678
nie pierdol to tak jak u mnie...

Nie kasa najważniejsza!!! I nie wiem po co chwalić się takimi rzeczami na forum.

Gość Zocha 0000
To dlaczego jeszcze jej nie masz??

Gość zaskoczonynamaxa
Nie wspomniales tylko o k****sie....... hmmmmm i tu chyba szczescia jej zabraklo :-))

No nie mam :-o Studiuje za granica jeszcze(w maju koncze) wiec jak wroce do Polski to rozejrze sie na powaznie.

Jakbyś był normalny, to byś nie napisał takiego postu. Bo to że Twoi rodzice mają, to fajnie, ale ile z tego Ty sam zarobiłeś cwaniaku ? Jesteś zadufanym w sobie narcyzem i tyle właśnie będzie ta Twoja przyszła miała - Narcyza z bańką w nosie.

Gość SDAASASDFas
ZAPONIALES DOPISAC ZE DO GIMNAZIU CHODZISZ i masz conocne zmazy nocne:-P SZCZENIAKIEM PACHNIESZ

Gość jujujuj
Rodzina normalna .....ale ty się tatusiowi nie udałeś Milioner od siedmiu boleści a słoma z butów wystaje i sieczka zamiast mózgu

Nie pracuje jeszcze bo studiuje. Na studiach nawet nie mialbym czasu na prace bo jestem w szkolnej druzynie pilki noznej i mamy treningi praktycznie codziennie (zapewne nie pracowalbym tak czy siak ale teraz nawet nie mialbym kiedy).

Ty, Brohet czy jak Ci tam... Weź się ogarnij i zacznij żyć. Jak ktoś jest zajebisty, to nikomu nie musi udowadniać swojej zajebistości. Po prostu jest zajebisty, wie o tym i tyle. A Ty musisz nam wszystkim udowadniać tu jaki Ty to zajebisty jesteś.... żal.

Gość a smegme juz wypiles
?

Nie nie jestem wstydliwy. Jak zaczynalem studia majac 18 lat poznalem jedna kobite i niestedy stracilem z nia prawictwo! mowiac szczerze to zaluje bo to byla nieodpowiednia dla mnie osoba, typowa imprezowiczka ktora udawala mila i fajna dziewczyne a po naszym zerwaniu juz na nastepnej imprezie przespala sie z innym. Tak bardzo tego zaluje

Gość te głupek!
ależ ty jesteś ciota!!!

Chwale sie? No moze, lepiej sie czuje gdy pomysle, ze mowie w 100% prawde i ze wg was wszystkich jest to prowokacja. Fajnie czuc sie, ze tak duza ilosc osob nie wierzy ze ktos moze akurat miec dobre zycie.

Gość uważam23456782345678
chłopak se chyba jaja robi, ale jest jebnięty ...

zapomniales jeszcze o miedzynarodowej maturze i studiach w usa. Kolego gdybys mial tak zajebiste zycie nie tracilbys calych dni na siedzenie na kafe i chwalenie sie jaki to zajebisty jestes

Gość ciepłabułeczka
dobrze, że marzenia nie kosztują, co nie autorze?

Gość Zocha 0000
Zgadzam się z Piratem. Gdybyś był w porządku, nie chwaliłbys się kupą kasy, dzialkami, McDonaldsami etc. Bo to byłoby widać... Ech... CO za świat...