Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brother_Arms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Gość Balbinea
A w jakich językach mówisz?

Gość jdjjdjddmske
sie rozsiadly jak kwoki na grzedzie pindy jedne

Gość Balbinea
To przetłumacz mi proszę, tę piosenkę, bo bardzo ją lubię si la vida te da ms de cinco razones para seguir si la vida te da ms de 5 rincones para dormir si la vida te da ms de 5 millones para morir se fuerza la mquina de noche y de da se fuerza la mquina de noche y de da si la vida te da ms de 5 cabrones para aguantar si la vida te da ms de 5 lecciones para no seguir se fuerza la mquina de noche y de da se fuerza la mquina de noche y de da me llaman calle, calle baldosa, la revoltosa, bala perdida me llaman calle, calle de noche calle de da no me rebajo ni por la vida me llaman calle la sin futuro, la sin salida me llaman calle, calle ms calle la de las mujeres de la vida si la vida te da ms de cinco minutos para gozar si la vida te da ms de cinco minutos para olvidar se fuerza la mquina de noche y de da se fuerza la mquina de noche y de da se fuerza la mquina de noche y de da si la vida te da ms de 5 razones para seguir si la vida te da ms de 5 rincones para dormir se fuerza la mquina de noche y de da se fuerza la mquina de noche y de da se fuerza la mquina, se fuerza la mquina

Gość albo takP:)%
"Mój facet jest po bardzo dobrych zagranicznych studiach, ma 185cm jest wysportowany, Mowi biegle w 3 jezykach, pochodzi z bardzo bogatej rodziny ktora mimo dorobienia sie milionow nie jest normalna, ma on marzenia, aspiracje, hobby, kocha mnie i nigdy nie zdradzi, jest zaradny, traktuje mnie powaznie i z szacunkiem, ma swoje zdanie i nie jest pomiatany, nie jest brzydki z wygladu, lubi podrozowac" ale co z tego😭 to że ma dużego i ciagle jest wiotki jakoś przeżyłam,ale to że jest transwestytą i to przede mną ukrywał, to ponad moje siły odchodzę

Gość co za dno
wymiękam

Gość PseudoArystokratka
Co z tego jak jestes biedny jak mysz koscielna narcyziku :P