Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

kiedy sie odwazyc na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość smutna104

Mam takie pytanko..rosze o szczere odpowiedzi... mam 22 lata i bylam w dwoch zwiazkach kazdy z nim trawal kilka miesiecy i z zadym z nim nie zaczelam uprawiac takiego normalnego seksu..byli pieszczoty itp ale na tym koniec bo nie chcialam..tzn chcialam ale nie moglam sie przelamac zeby to zrobic chociaz Ci faceci byli jka najbardziej na takkk..a gdy juz sie zdecydowalam to zwykle cos zaczelo sie psuc i konczyly sie te moje zwiazki i do niczego nie dochodzilo..jak mysliscie czy to jest normalne ze tak sie powstrzymywalam od seksu?? czy to moze cos ze mna jest nie tak??

miałam i mam tak samo, najdłużej w związku byłam 8 miesięcy i powiem ci,że też nie zdecydowałam się na seks, też były tylko pieszczoty i na tym koniec, po prostu to nie byli jeszcze ci faceci, z którymi mogłaś to zrobic, poza tym do czego sie spieszysz???masz na to jeszcze czas, ja mam 27 lat i wciąż jestem dziewicą więc jesteś jak najbardziej normalna:P

Gość hgfhf
moglabys podac gg?

Gość 27-letnia nie-dziewica
Śmieszy mnie 27-letnia dziewica, która jeszcze wmawia innym, że to jest normalne. :D :D :D

Gość gogolinka
Nie wygonił Cie zaden do zakonu? Faceci mają takie potrzeby

oczywiscie ze czekanie z seksem jest normalne, nienormalne to jest pójscie do lozka z kimś kto w kazdej chwili moze nas potem kopnac w du...a ja nie zamierzam czuc sie jak szmata

Gość gogolinka
A po miesiącu bycia razem poszła byś z facetem do łóżka?

To, że przez tyle lat dorosłego życia nie potrafiłaś stworzyć normalnego związku nie jest normalne. Świadczy to o tym, że z Tobą jest coś nie tak. A obawa, że pójdziesz do łóżka z kimś, z kim nie będziesz żyła długo i szczęśliwie świadczy o tym, że za dużo Harlequinów się naczytałaś. 🖐️

kiedy nie będziesz musiała zadawać takich pytań i będziesz wiedziała że to ten ;]

Gość smutna104
ja po 4 miesiacach nie umialam sie na to zdecydowac a moj zwizek najdluzszy trwal pol roku;/

smutna->widocznie to nie byli odpowiedni partnerzy dla ciebie, młoda jesteś, jak spotkasz tego właściwego to wtedy nie będziesz o to pytała na forum:P, a co do wypowiedzi powyżej to nie czytam harlequinów, a pierwszego chłopaka miałam dopiero w wieku 24 lat więc jestem dopiero na etapie szukania chłopaka...

Gość smutna104
tylko ze ja sama nie wiem jaki partner bylby dla mnie odpowiedni/..

to w sumie masz ten sam dylemat co ja, ja mam problem z wyborem bo niewielu jest chłopaków, którzy by chcieli czekac z tym do ślubu a namolnego erotomana nie chce a miałam niestety też takich którzy chcieli isc do łóżka na 3 randce - wiec ta opcja zupelnie odpada, daj sobie czas, nic na sile, wyjdz gdzies, poznaj ludzi a moze ten jedyny pojawi się gdzies na horyzoncie

Gość smutna104
moze przez to ze jestem niedzdecydowana tak jest... bo potme zaluje bo jezeli bym sie zdecydowala to moze ktorych z tych zwiazkow trwał by do dzisiaj...

"niewielu jest chłopaków, którzy by chcieli czekac z tym do ślubu" :o Na Zakrystii sprawdź. :o

a jaka mialabys pewnosc ze gdybys to zrobila to oni by cie nie zostawili, sama napisałas wyzej ze jak juz bylas zdecydowana na to to cos sie psulo w związku...ale zrobic TO tylko po to by udowodnic sobie ze wszystko jest z toba ok wydaje mi sie zupelnie bez sensu

Wtedy kiedy będzie się widziało że to ten jedyny

To Ty sobie daruj, bo przedstawiasz dziewczynie chory świat. :o

Gość hgfhf
ona2345-moglabys podac gg?

Gość arbuzyładniepachną
Też tak mam z obecnym chłopakiem, jakoś nie mogę się przełamać. Mam 24 lata i jestem dziewicą i sama wiem, że jestem dziwna pod tym względem, ale to nie powód, żeby ktoś mi to mówił w negatywnym przesłaniu, że to źle że taka jestem. Dopiero jestem na etapie zastanawia się jak bardzo dziwna jestem: czy nigdy nie będę miała ochoty, czy może jestem nierozbudzona i dopiero dorastam, bo tak naprawdę od niedawna zaczęłam dbać o swój wygląd jak przystało na kobietę i patrzeć na chłopaków/mężczyzn w inny sposób, że może jednak są mi do czegoś potrzebni i fajnie by było jakiegoś mieć :P Każdy jest inny, to jest całe wytłumaczenie na tego typu problemy. Masz prawo mieć inne potrzeby niż większość ludzi, ot co.

Gość zdecydowana23
a ja w tym roku skoncze 23 lata i poznalam niedawno faceta z ktorym zdecyduje sie to zrobic, nie dlatego ze mysle ze juz najwyzszy czas-chociaz mysle ze tak bo czasem do glowy dostaje i smieje sie ze to z braku seksu :-) , ale dlatego ze spotykamy sie i zaczyna nam na sobie zalezec ;) wiec wiem ze jesli bedziemy razem to nie powiem nie bo bardzo tego chce wlasnie z nim.

Gość hgfhf
arbuzyładniepachną-jesli masz ochote pogadac odezwij sie gg:45812920

Gość arbuzyładniepachną
Zdecydowana 23: podoba mi się takie coś. Ja zaczynam myśleć, że jednak nie pasujemy do siebie z moim obecnym, więc pewnie dlatego nie potrafię. Troszkę ci zazdroszczę, ale nie tak mocno, bo na pewno mi to nie ucieknie :D Hgfhf: pewnie jesteś ciekawym zboczeńcem :P

Gość zdecydowana23
arbuzyladniepachna: powiem Ci, ze mialam wiele okazji aby juz nie byc dziewica. Raz nawet chłopak przez to mnie rzucil a bylismy ze soba 3 miesiace a on tez byl prawiczkiem. Wtedy tez zastanawialam sie jak to jest czuc ze "to ten". Teraz czuje, chociaz zobacze jak potoczy sie dalej wszystko miedzy nami.

Gość fdsfdsfdsfds
kurwa, jesteś jakiś pojebany cymbale od gg :O

Gość smutna104
zdecydowana 23 ja wlasnei teraz jestem sama i tak sie walsnei zastanawiam czy ja w ogole poczuje do jakiegos ze'' to ten jest'' bo w zasadzie nawet nie wiem co to znaczy czy to da sie w ogole poczuc...

Gość zdecydowana23
mialam dokladnie tak jak Ty, uwierz mi, ze calkiem niedawno to sie zmienilo a nie bylo mi latwo bo praktycznie kazda moja kolezanka jest juz po i byly o wiele mlodsze ode mnie. Jesli to wlasnie z nim by sie to u mnie zmienilo to bylabym szczesliwa ;) Tylko ciekawe jak zareaguje na fakt iz ja jeszcze nic..:P

Gość ;sdfjlesifjsjfsl
ona324;:: jesteś nienormalna :o nawet sobie nie zdajesz sprawy jak na wlasne zyczenie zubażasz sobie życie. wspolczuje ci, a miej swiadomosc, ze mlodosc jedna i czasu nie cofniesz - bedziesz zalowac na pewno. ale ty rob sobie co chcesz, tylko po chuja probujesz innym wmawiac, ze to jest normalne? to jest NIENORMALNE. jesli nie jest to motywowane powódkami religijnymi, to strach przed seksem nie jest normalny i trzeba sie z tym udać do lekarza. ona ty z tymi swoimi lekami tez sie udaj do specjalisty. to jest chore i zarazem smutne. mieć lęk przed seksem z obawy, ze nas pozniej partner rzuci. normalna osoba jak kocha to o tym nie mysli i chce zeby to byl juz ten ostatni, a potem dopiero cos sie psuje - i co z tego? zyje sie dalej, a seks jest rowniez dla ciebie, nie tylko dla faceta. jaka masz gwarancje, ze jak sie oddasz to juz zostaniesz z nim na zawsze? ŻADNĄ!!! naprawdę szczerze sobie odpowiedz na to pytanie i sie zastanow czy chcesz czekać z czymś tak fajnym do 40 :o