Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc doraźna tel. 367

NIE Mów jej że ją kochasz, pokochaj ją.

Polecane posty

Temat podobny gdzieś już był.Czy mężczyźni nigdy nie przestaną budować związku zaczynając od sexu? Głupie te dziewczyny które na to się godzą, a potem płaczą że są same. Nie pisze z własnego doświadczenia ale wiem coś na temat małolat bo córkę uchroniłam to może inne dziewczęta przeczytają i unikną niepotrzebnych błędów.?? Dziewczyno nie wierz jego słowom.Ucz go jak ma cie kochać! Podstawa!. Masz ochotę na dyskusję? Napisz tu cos o sobie. Pozdrowienia ,Pomoc doraźna.

Gość takajaaarrr
ja spotykam się 'raz na jakiś czas' z pewnym facetem, ja mam 19 lat a on 21 i już na pierwszym spotkaniu chciał się całować itp :p ja się nie zgodziłam, za 3-im razem pocałował mnie, ale się odsunęłam..teraz jak rozmawiamy zawsze robi aluzje co do seksu. Zaproponował mi nawet, ja co prawda może i bym się zgodziła, bo fajnie nam się spędza czas i wgl, ale nie wiem czego on oczekuje później :p zresztą chyba nie warto się w to pakować, bo jesteśmy tylko dobrymi znajomymi a nie parą, nie wiem czemu jest wobec mnie aż tak 'seksualny' zawsze w rozmowie musi wyjść coś związanego z sexem :p

Gość ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takajaaarr nie idź z nim do łóżka, skończy się na sexie 🖐️

:Dmłotkiem w tym momencie odradzam, ograniczone przjemności:D o ile doszłoby do jakiejkolwiek:D

Gość Kasia 19...
i ja mam 19 lat to już nawet pocałowac sie nie wolno? mój chłopak ma 23 alemnie bardzo szanuje i do niczego nie namawia ale całuje mnie często w usta i tak noo wiecie bardzo głęboko. i jest na dobrze , to źle? A ty taa ka to pewnie stara panna:P?

Gość to powiedz mi,
jak on powinien mnie kochac? :) Anka 22, on 30

Kasiu, pocalunki to piekna sprawa:) to powiem: Tak,żebyś nigdy nie miała go dosyć i aby nigdy nie przestawał za tobą tęsknić, tp początek dobrej drogi do miłości

ale miej w zanadrzu mlotek jak by co:P:P

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
@ młotkiem po głowie jak bym miala tak zacząc to juz by mi sie wszystkiego odechciało. prawdziwy mezczyna ma wiedzieć co i jak. ja nie nauczycielka

no coz roznie moze sie zdarzyc,mlody chlopak plus niedoswiadczona dziewczyna...to nie to samo co jakas para po przejsciach:P

uuuupppp co tu takie pustki??????

Gość zle prognozy..
Tych co kochaja tu nie spotkasz!:P

Gość rozia ze wzgozia
a moze ona jego tez powinna pokochac,bo tak w jedną stronę to nie bardzo!:P

Gość rozia ze wzgozia
bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało zaraz:P:D

Gość zle prognozy..
chyba na raz;) ale zaraz też mogą jak chcą??:P

tak zauwazylam ze mezczyzni chca tylko osiagnac jeden cel..zrobic "to" a potem porzucic ja..powiem wam ze ja nigdy nie ufam co facet mowi..z czasem cos tam powie ale ja w to nie wierze..

wierzyć czy nie to nie ma znaczenia.Ludzie powinni nauczyć się siebie rozumieć, nim cokolwiek zaczną sobie wyznawać, deklarować etc.etc

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
"Dziewczyno nie wierz jego słowom.Ucz go jak ma cie kochać! Podstawa!" X AUTORKO JESTEŚ NIENORMALNA. UCZ GO JAK MA KOCHAĆ? MIŁOŚĆ TO NIE COŚ CZEGO SIĘ UCZY CZY TWORZY CZY WYMYŚLA. JAK FACET KOBIETY NIE KOCHA TO NIE POKOCHA CHOĆBY SIĘ ZESRAŁA W STARANIACH O TO. MOŻE UDAWAĆ. MIŁOŚĆ TO NIE CZYNNOŚĆ DO NAUCZENIA. ALBO MIĘDZY LUDŹMI JEST WIĘŹ I SIĘ ZAKOCHUJĄ, ALBO NIE.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
ROZUMIEĆ ZANIM ZACZNĄ DEKLAROWAĆ? DEKLARUJE SIĘ JAK SIĘ ZE SOBĄ JEST I SIĘ TO CZUJE DO DRUGIEJ OSOBY. JEST WIĘŹ, BLISKOŚĆ, RELACJA. DWOJE LUDZI KOBIETA I MĘŻCZYZNA CHCĄ BYĆ ZE SOBĄ I JEDNA, PRZEWAŻNIE FACET WYZNAJE ŻE KOCHA I JAK CHCE TO SIĘ OŚWIADCZA. A KOBIETA W ZALEŻNOŚCI CZY Z UCZUCIA CZY ZA KASĘ PRZYJMUJE LUB NIE OŚWIADCZYNY.

Gość buuuuuuuyiakk
ODPOWIEDŹ OD FACETA.. no i co się tak jątrzysz?.. Mało to wyznań bez pokrycia? Od czego zaczyna się związek? od łóżka twoim skromnym zdaniem? A może od poznania?..Napij się mleka to wycisza:)

miłości się uczy. Uczy jej życie .Potrzeba miłości jest w każdym z nas, ałe na czym ona polega treba się nauczyć. bez wiedzy nie będzie poprawnycz relacji, WIedza/poznanie , to w miłości fundament bez którego nic nie zbudujesz, żadnej więzi ani relacji. (To Ty raczej nie jesteś całkiem normalny)

Gość ej facet..pogadamy?
"My ludzie jesteśmy w stanie przeżyć najtrudniejsze chwile jeśli główną role w naszym życiowym przedstawieniu gra miłość i tu nie ma powtórzeń i dubli więc zastanowić się należy 50 razy nim powiemy tak Generalnie jesteśmy stworzeniami społecznymi i emocjonalnymi a samotność znosimy równie źle, jak Adam nim Ewa pojawiła się na świecie. Wcześniej Adam miał tylko zwierzęta, ale one nie zastąpią człowieka. Kobiety potrzebują mężczyzn a mężczyźni kobiet i tak jest od zarania dziejów, przez całe życie. I jak powiedział Alfred Hitchock Miłość to partia kart w której wszyscy oszukują mężczyźni by wygrać a kobiety by nie przegrać." z przemowienia o sensie milosci:)

Gość nie pogada bo..
ochrypl:P:P

Facet..masz racje, jak mezczyzna nia kocha tonie czego uczyc, rozwijac budowac...ale jesli jest ta wiez konieczna jest umiejetnosc budowania rozwijania pielegnowania tej milosci. Pewnie tu sie zemna zgodzisz.I nie drzy sie bo sie rozedrzesz:;P:D

Gość rozia ze wzgozia
Tylko miłość wie, jak to robić, aby dając innym samemu się wzbogacić. (Clemens Brentano) (facet,szkoda ze taki obskorny typ z ciebie):P