Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będe wrednaaa

Co sadzicie o ludziach takich jak mój kuzyn?

Polecane posty

Gość będe wrednaaa

Mój kuzyn ma 28 lat mieszka z mamą i nie może sobie znaleźć porzadnej pracy bo go wyrzucili z liceum jak miał 18 lat bo drugi raz nie zdał do nastepnej klasy :D od tej pory kilka razył zaczynał nauke w szkołach dla dorosłych ale zawsze był zbyt leniwy by je ukończyć :D Obecnie nie ma pracy, ostatnio pracował w zakładzie kamieniarskim przy cmentarzu ale go wyrzucili :D Nosi długie włosy do pasa, glany, skórzane kurtki, koszulki z czachami słucha metalu całymi dniami, bo spędza je siędzac na internecie, raz na miesiąc pójdzie na koncert metalowy jak wysępi kase na koncert od rodziców, bez przerwy pije browary za kase rodziców, mysli ze jest niesamowicie groźnym satanistą którego wszyscy sie boją mimo iż ludzie raczej sie z niego śmieją :D no i ma dziewczyne, ta samą od 16 roku życia - ona tez jest mroczna, ubiera sie jakby była z rodziny Adamsów i jest blada jak trup, też słucha metalu, kilka razy była w szpitalu psychiatrycznym bo miała anoreksje, pali mnóstwo papierosów, tez nie skończyła liceum, NIGDY nie miała stałej pracy zachowuje sie jak zbuntowana nastolatka mimo 28 lat i ma obsesje na punkcie trupów, smierci i wampirów :D Kuzyn, jak i jego dziewczyna, mają znajomych i przyjaciół ale w większości sa to im podobni zbuntowani metalowcy często młodsi od nich o 10 lat :D Czy uważacie że mój kuzyn to pomyłka ewolucji? Opisuje go w necie bo mnie wkurzył dziś, wiem jestem wredna :D

Gość yuppie
Dobrana z nich para :-D

Gość już nie długo.
Pomyłka ewolucji bo nie skończył szkoły i nie ma pracy? To nie natura wykształciła system edukacji tylko człowiek, pewnie nawet nie wiesz w jakim celu. Pewnie ma lepsze geny i jest po prostu więcej wart niż taki niewolnik systemu jak ty

Gość zdemotywowalomnieto
myślę że ich dziecko skończy na śliskim kocyku.

Gość będe wrednaaa
nie jestem niewolnicą systemu, ale potrafie odróżnić buntownika o dnieudacznika :classic_cool:]

Gość zajebiozaDream
Tiaa, wiecej warty... no skończy się kozaczenie jak sponsorów (rodziców) braknie :(

Gość jghgffrdfxdxxddxfff
Normalny to on nie jest, na pewno nie zachowuje się jak dorosły, odpowiedzialny człowiek, a dziewczynie to nie przeszkadza bo też jest taka, ciekawe, co by było, gdyby im się dziecko przydarzyło...

Gość będe wrednaaa
To by nie było ciekawe tylko smutne :-o ale moze taki impuls zmusiłby go do ogarnięcia sie, kto wie, w kazdym razie nie wiem czy 28 letni facet może sie jeszcze jakos diametralnie w zyciu zmienić.

Gość będe wrednaaa
ale on jest żałosny, rozmyślam o nim cąły wieczór :-o