Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicniepowiem

dziewczyna mojego brata

Polecane posty

Od jakiegos czasu moj brat chodzi z dziewczyna... jest ona o 2 lata starsza ode mnie... a zas od brata 6 lat mlodsza. Mam problem z nia ona jest strasznie cieta na kase... ciagle przesiaduje u nas w domu... a z reszta jak chodziala jeszcze do mojej szkoly to tez za nia nie przepadalam a jak sie dowiedzialam ze chodzi ona z moim bratem to myslalam ze za chwile eksplodowc bede... ja jej nie cierpie zreszta ona mnie tez... moj brat o tym wie bo sama mu mowilam zeby z nia zerwal bo ona nie jest dla niego... on ma klapki na oczach jest strasznie naiwny... a ona wykorzystuje go na wszystkie strony.... jak bylismy na lodowisku to ona strasznie mnie odsuwla od moich braci a jak oni jezdzili razem to jak do nich podjezdzalam to ona tak nie chciala zebym z nimi jedziala ona poprostu chciala ich dla siebie... a gdy sprzatam dom to ona naprawde jest bez kultury... widzi jak myje podloge to ona siedzi i patrzy jak ja myje... a gdy gotuja u nas to nawet wielmoznej pani nie chce sie wstac i umyc... a jak mam ich pokrzyczy to dopiero wstanie i pomyje.... a gdy nie bylo miich rodziacow 3 dni to jak pozmywalam po obiedzie i posprzatalam to oni po chwili zrobili sobie tez obiad i nie pozmywali to jak poszlam im powiedziec a szczegolnie jej to oba sie zasmiala a noj brat powiedzial ze ja jestem pani domu i ja mam zmywac... ale i tak to pozbiwj pizmywala... to juz naprawde jest zalosne... xo ja mam zrobic...? ja juz nie mam slow na nich...