Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passionate redhead

Dziewczyny z czerwonymi wlosami!!

Polecane posty

Gość passionate redhead

Dzieczwyny. chyba sie wkoncu zdecydowalam na radykalna zmiane- chce zafarbowac wlosy na czerwien. wybralam juz sobie kolor http://www.thehealthcounter.com/view/detail/7948/?utm_medium=product_feed&utm_source=google&utm_content=pla_156046&utm_term={keyword} loreal recital preference DARK RED ULTRA VIOLET boje sie jendak ,ze bardzo wysusze sobie wlosy ,bo z tego co wiem to czesto trzeba je farbowac zeby mialy intensywny kolor. jak czesto farbujecie wlosy? czy sa bardzo zniszczoen? moze polecicie mi jakies inne farby.

Gość pinka99
Hej . Ja mam 14 lat na wakacje farbowałam szamponetką włosy na taki sam kolor jak chcesz pomalować ty . Włosy się nie wysuszyły jednak , po malowaniu przetłuszczają się i często pojawia się łupież . Gdy farbowałam zcieniowałam trochę włosy aby farba lepiej docierała do koloru włosów . Wybór należy do ciebie . Jeżeli chcesz przefarbuj szamponetka , w każdym momencie będziesz mogła ją zmyć jednak gdyż masz blond włosy to prędko ci się nie zmyje czerwona szamponetka . . . Niestety żałuję , ponieważ odrastają mi ciemniejsze włosy i już nigdy nie będę miała takich jak miałam

Gość devilwearsprada
od 1 gimnazjum farbowałam włosy (obecnie kończę liceum) i był to największy błąd. Włosy mam teraz w fatalnym stanie, są zniszczone, wypadają, znacznie się przerzedziły. Jestem w fazie wracania do naturalnego koloru, nie farbuję ich już od pół roku. Naprawdę odradzam ci przygodę z koloryzacją, bo jest to proces wręcz niekończący się... Nawet zwykła szamponetka niszczy ich strukturę, nie wspominając o aplikowanej co chwile farbie..