Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieelarka

takie tam pytanko

Polecane posty

Mam takie pytanie, głównie kieruje je do mężczyzn, ale odpowiedzi kobiet również mile widziane :-) . Otóż jak patrzycie na samotne kobiety z dziećmi? Czy bylibyście w stanie związać się z kobietą, która ma dziecko z poprzedniego związku? I jak to wygląda z perspektywy samotnej matki, trudno znaleźć miłość?

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dla mnie to by nie byl problem...

Ja bym sie nie zwiazal, ale mam kilka kolezanek, ktore znalazly calkiem wartosciowych kolesi bedac samotnymi matkami. Wszystko zalezy jak wyglada, czy ma uregulowane sprawy finansowe z ojcem dziecka i czy nie jest nastawiona wylacznie na tej zasadzie, zeby czerpac wylacznie korzysci.

Gość Canon25
Olewam takie, jest dużo fajnych i bezdzietnych kobiet

Gość Canon25
Olewam takie, jest dużo fajnych i bezdzietnych kobiet

Tzn inaczej: jakbym sie zakochal, to moze bym sie zwiazal. Ogolnie nie bede teoretyzowal, ale faceci w moim wieku szukaja raczej kobiet bezdzietnych. Nie bede Cie oszukiwal w tym zakresie. Mozliwe, ze bym sie zwiazal, jesli oczywiscie chcialaby miec kolejne dziecko. To skomplikowane:) Mysle, ze faceci po 30 moga inaczej podchodzic do tego tematu. Wiele tez zalezy kim jest ta "samotna matka" itd. Co innego jak jest to kobieta, ktora doskonale sobie radzi itd, a co innego jak taka, ktora po prostu szuka kogos, kto po prostu mialby ja wesprzec finansowo.