Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byleby cieplo bylo..

TUNEZJA-warto, nie warto? czysto,brudno? tanio, drogo?

Polecane posty

wita, chcalabym pojechac,hgdzies gdzie jest cieplo pod koniec lutego/marca. zastanwiam sie nad Tuenzja,ale slyszalam rozen opinie- ze brudno,ze drogo,ze nie warto , jak i pozytywne- ze super,ze warto itd. jak wam sie tunezja podobala/nie podobala i dlaczego? chodzi mi przede wszystki o relaks na plazy, kluby, moze jakies sporty wodne, nie interesuje mnie lazenie po muzeach i galeriach.

y.... no z tego co wiem to Tunezja jest bardzo czesto odwiedzana przez Polakow ze wzgledu na ceny.

i jeszcze bylabym wdzieczna jakby ktos napisal ,kiedy byl (jak dawno temu) w jakim miesiacu i ile bylo stopni.

Gość brak obiektywizmu
cenowo podobnie jak turcja, ale ogolnie nie lubie, nie lubie arabow wiec ciezko, oni ciezko znaja angielski, najchetniej bym ich wszystkich zabila, natarczywi, dobrze jak jedziesz z facetem i to wysokim postawnym, jak sama laska to nie dadzą żyć. htoel i luksus zalezy od standardu, raczej czysto

Gość warto pojechać:)
to fajne miejsce na wypoczynek, ciepłe, czyste morze, ludzie przyjaźni, kup sobie dobry hotel- żeby wygodnie zamieszkać:) i ciesz się przyjaznym klimatem tego kraju,,,

wiem,że siusiaki mają czyste bo obrzezane, ale jak ze skórą i paznokciami? jak z ulicami? na ulicach czysto jak w majtkach?

w tunezji latem jest około 35 stopni, a miejscowi pracujący w turystyce znają francuski, angielski, nie ma problemu z porozumiewaniem się, byłam trzy razy i było ok

koniec lutego i marca to nie czas na kluby (mało turystów), ewentualnie na sporty wodne ale woda niezbyt ciepła. jeśli juz to polecam kwiecien/maj. Skoro nie lubisz zwiedzac to pozostaje Ci hotel spa ewentualnie. Te wczasy naleza do najtanszych, na miejscu tez tanio, mozna sobie pozwolić na luksusy, chociaz przykro patrzec na ten brud poza glownymi ulicami i biedotę, oraz narzucajacych sie tubylców.

byłam na poczatku lipca i tem przekraczala 35 stopni, woda cieplusienka ... Tunezyjczycy na targach i w hotelach rozumieja j. polski :D angielski i francuski raczej tez.

francuskim mówią wszyscy, to pozostałość po tym jak byli kolonią fr:)

Gość kloakers/krakow
wy tepe dziewuszki same nie mowicie po angielsku wiec jak ktos powie "hi" to juz mowicie,ze biegle zna ; D ja niestety w hotelu calym mialam moze 2 osoby ktore znaly angielski - menedzer i recepcjonista, reszta niz w zab, na migi trzeba bylo, od teraz jezzxdze na wakacje do grecji, grecy leniwi jak nie wiem co, ale przynajmiej jezyk znaja swietnie

dzieki wielkie.a w jakich miejscowosciach byliscie? czyli marzec to za wczesnie? chcialabym zeby bylo tak 26-30 stopni -to kiedy najlepiej?

Gość polecam z krk
hammamet jasmin, i susse też:) no i port el kantui nie polecam Monastiru i dzielnicy Skanes- znajdue się tuż obok pasa startowego

Gość 526236237
nie lubie arabow wiec ciezko, oni ciezko znaja angielski, najchetniej bym ich wszystkich zabila, natarczywi, Bo w islamie jest tak że każda cudzoziemka jest ich łupem i może być zgwałcona bo nie jest potępioną grzesznicą no i nie pochodzi z stamtąd

Gość 526236237
właśnie dlatego każą oni nosić swoim kobietom te szaty zakrywające całe ciało by nie były napastwane .... ludzie zachwycają się bliskim wschodem ale w ogólnie nie rozumieją