Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdydyrdy

czy to moze byc ciaza? prosze o rady doswiadczone !

Polecane posty

Gość dyrdydyrdy

witam. przez 1,5 roku brałam tabletki anty. odstawilam je 5 grudnia. w ostatni dzien krwawienia z odstawienia uprawialam z chlopakiem seks, uzylismy prezerwatywy (nie pekla, sprawdzalismy) oraz wytrysk odbyl sie na zewnatrz. Nastepnie ok 24, 25 grudnia bardzo bolal mnie brzuch, takie kucie, mialam sluz konsystencji galaretki ( mysle ze to mogla byc owulacja, choc juz sama nie wiem) i od dzis bbardzo mnie muli, okresu nadal nie mam choc wiem ze moze on wystapic pozniej. Myslicie ze jest jakas szansa ciazy?? Panikuje...

Gość 100% ciązy urojonej
inna odpada!

Gość klkl;;;;;;;;;;;
jest, zerowa..........

Gość misgogo
nie jestes napewno , mówią ze antykoncepcja ejszcze jest wazna przez "poł roku" od odstawienia

Gość kika899
Misgogo kto Ci takich glupot naopowiadal. Można zajść zaraz po odstawieniu tabletek.

Gość lfsjs;lf
nie jestes, okres oze jeszcze dluuuugo nie wystąpić po odstawieniu tabletek.ale to na pewno nie ciąża.

Gość dyrdydyrdy
eh dziekuje kobietki za te opinie.

Gość farmaceuta45789656
nie jesteś , organizm musi się przyzwyczaić do odstawionych anty , dlatego hormony buzuja :)

Gość sdddsdsds
ja po odstawieniu tab anty okres dostalam dopiero w 38 dc, ponoc to norma ze po odstwieniu okres przychodzi pozniej, wlasnie ok. 40 dnia cyklu

Gość dyrdydyrdy
tez tak wlasnie myslałam, ze te mdlosci itp moga byc spowodowane ta burza hormonow, tym bardziej ze chyba czulam owulacje, bo ten slu byl jak galaretka z 3 dni i teraz znow jest bialy i gesty. dziekuje Wam bardzo !