Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli jaaak nie wiem

Okropny ból krocza i krzyża w 27 tc?

Polecane posty

Gość boli jaaak nie wiem

Dziewczyny czy to norma w ciąży, że tak okropnie boli krocze i krzyż w dole? Zaczynam 7 miesiąc ciąży i już nie wyrabiam, tak bardzo boli. Ból promieniuje na pośladki, boli jakby kość ogonowa ale to strasznie. Krocze boli tak, że z trudnością chodzę. Czy to normalne? Przecież przede mną jeszcze 3 miesiące a ja już nie wyrabiam

Gość kratka1985
mnie tak bolalo w 28, wtedy maly mi sie przekrecil glowa w dol. bolalo ze 2 tygodnie potem bylo lepiej, i teraz od 35 tygodnia a jestem w 39 juz tez boli ale mnie bardziej z przodu naciska mi na kosc lonowa. wydaje mi sie ze ten bol to norma, przeciez tam sie wszystko rozciaga, dziecko schodzi glebiej,miednica sie rozszerza... no i sama rosnaca waga kobiety i brzuszka dziala tak na kregoslup.

Gość boli jaaak nie wiem
No właśnie, mnie też boli już długo długo, tyle że z przerwami. No i wcześniej nie bolało tak mocno jak teraz. Dlatego nie panikuję.

Gość ojtam ojtam
oj ja bym jechała na wizytę - ja miałam taki kłujący bol w kroczu - kilka razy na dzień - bo dobie okazało się że mam 2,5 cm rozwarcia - i nic poza tymi kilkoma ukłuciami nie było - też myślałam że to nic.. urodziłam tydzień później po tygodniu na patologi