Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrażliwiona ??

GRYPA GRYPA GRYPA u dziecka

Polecane posty

Gość przewrażliwiona ??

witam , chyba piszę tutaj bo szukam wsparcia ...mój syn ,wiem że to może i śmieszne 12 letni leży z gorączką ,katarem i wielkim bólem głowy i mięsni , dałam mu 4 gripexy max - oczywiście w odstępach od wczorajszego wieczoru ,a gorączka ani rusz 39 jak było tak jest , pojechać na dyżur ?

Gość palec ma 9 kumpli
do lekarza na nocny czy weekendowy dyzur. niech duzo pije, odpoczywa, wygrzewa sie.

Gość przewrażliwiona ??
no właśnie o to pytam czy zbierać się do lekarza czy jeszcze zaczekać 1 dzień ? gorączka pojawiła się wczoraj jak wrócił ze szkoły ,wcześniej około 2 dni zle sie czuł -bez gorączki

Gość palec ma 9 kumpli
jak te gripexy nie pomagaja to bym poszla i teraz

Gość przewrażliwiona ??
dzięki ,chyba się zbiorę ,mąż gada że panikuję , no jak mam nie panikować jak to moje pierwsze i ostatnie dziecko ,skarb mój najwiekszy ,zwłaszcza że gorączkę miał ostatnio przy zapaleniu opon mózgowych , no panikuje bo co przeszłam to moje :(

powinnas sie udac do lekarza i nie dawac tego swinstwa gripexu...sa przeciez leki dla dzieci na obnizenie goraczki.od mojej kolezanki wiem ze na rynek wszedl lek ktory trzeba wziac w 24 godziny od pojawienia sie objawow grypy ..to lek przeciwirusowy.na m ale nazwy nie znam.