Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za naiwność

Jak w XXI w. można wierzyć w magie i we wróżki ?

Polecane posty

Gość co za naiwność

j/w

Gość oiuytyuit
tylko tępe babska w to wierzą :D

Gość kaya2342
bo czasem ma sie dowody ze to dziala.. sprawdza sie.. tarot nie tylko ale indyjscy czarownicy.. nie powiem zeby to bylo warte swieczki nie dosc ze mozg automatycznie,podswiaomie sie progamuje na to co uslysze to jest to kontakt ze zlymi mocami ,choc sa tacy co sie usprawiedliwiaja biala magia

Gość WRÓŻKA AMELIA
Karty mówią że jutro zrobisz kupę

Gość jad_kiełbasiany
Tarot już dawno został przez naukę uznany za zwykłą manipulację, trzeba być zacofańcem aby w to wierzyć, jak i wogóle we wszystkie zjawiska "paranormalne" - których nie ma.

Gość 123456732
"WRÓŻKA AMELIA Karty mówią że jutro zrobisz kupę" choć to zapewne podszyw to jednak dobry przykład, karty "mówią" przeważnie o rzeczach tak banalnych i przewidywalnych że trudno by było aby się nie "spełniły"

Gość to był inny nik
Ludzie od zawsze w największe bzdury wierzyli...

Gość ło kiervaaaaa

Gość nowy przypadek wróżb
Można ale jak mozna być takim kretynem żeby dzwonić np do wróżbity MACIEJA :D:D:Dmam z gościa niezłą polewkę , a swoją drogą---to zwykły showman i tyle :D:D

Gość gfdfdds
rozpierdalają mnie te wszystki babska nazywające się "czarownicami" czy "wiedźmami" i będące święcie przekonane że posiadły jakąś magiczną niedostępną ogółowi wiedzę magiczną :D kurwa mentalność średniowiecza :D

Gość nie wiem jak to jest ......
ale jest to dobry sposób na zarabianie kasy,przecież wszystkie strony internetowe z wróżkami mają dużą kasiorę. z ciekawości wysłałam to samo pytanie paru wróżącym i odpowiedź była różna :O:O:O sms kosztował wtedy jakieś 3-4 zł.

Gość jbsdbks
Kiedyś jak większość ziem nie była poświęcona,mówię o czasach po wojnie istniały kobiety które potrafiły lub interesowały się magią. Mam znajomą z Ukrainy która mówi że tam u nich takie rzeczy to normalność. W każdej wiosce jest jakiś nie wiem jak to nazwać,powiedzmy że mag. Ja na przykład nigdy nie miałam jęczmienia na oku ponieważ moja mama jak tylko zobaczyła że coś mi się tam tworzy odprawiła swój rytuał i po godzinie nie było już śladu. Znam wiele podobnych historii ale już się ich nie opowiada bo ludzie tylko się śmieją.

do jbsdbks jak to, twoja mama zrobiła? to jakaś szeptunka? :P

Gość jbsdbks
To chyba już nie ma magia takiej mocy,nie wiem:) Nie mówię o takich duperelach jak to co napisałam o jęczmieniu tylko o magii takiej bardziej znaczącej. Moja mama potrafi wróżyć w karty. Kiedyś na andrzejkach wywróżyła bliskiej nam osobie śmierć,tak się stało.

Gość jbsdbks
Moja rodzina pochodzi z Rosji. . Mama jak była mała znała taką babkę co na wsi uważana była za czarownicę. Miała jedną krowę,potrafiła tak czarować że tylko jej była wiecznie dojna a innych nie miały mleka. To jeden z takich przykładów

znam opowieści o tych ''czarownicach'' z podlasia i kolejki są tam większe niż do lekarzy

Gość jbsdbks
Myślę że nie. Nie wiem z reszta jak to jest. Jeżeli ktoś coś w sobie ma,jakąś nadnaturalną zdolność to będzie ją miał. Każdy coś ma,nie każdy wierzy. W dzisiejszych czasach to wstyd mówić o takich sprawach ale to jest nawet ciekawy temat.

Gość Aparat007
Na takie tematy nie powinno sie rozmawiac. Ale uwierzcie sa ludzie ktorzy maja nieslychane moce, i potrafai uczynic takze wiele szkody, wiece lepiej z tym uwazac. I nie mowie tu o ludziach z gazety wrozka srozka, ale o prawdziwych osobach ktorre to prkatykuja np ludzie z Maroka.

tak samo jak można w boga wierzyć to pomaga w pewien sposób ale jest nierealne

Gość jbsdbks
To co myślisz o takich zjawiskach?

Gość jbsdbks
Ciekawe:P Pochwal się zatem swoim doświadczeniem:)

Gość jbsdbks
Dlaczego?