Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za naiwność

Jak w XXI w. można wierzyć w magie i we wróżki ?

Polecane posty

Gość tomek 01
eee tam pierdoły ale naiwnych nie brakuje ludzie o słabej psychice chodzą do wróżek

Gość asdfghjklyui
oj tam oj tam... niektórzy wierza we wróżki, inni w mikołaja a jeszcze inni w boga tego czy tamtego. Jak tego potrzebują, to niech sobie ludzie wierzą. Co tobie do tego?

Tak samo jak tępe masy wierzą, że politycy chcą, żeby ludowi żyło się dobrze, więc głosują za każdym razem na tych samych złodziei, którzy się z tego tylko śmieją pod nosem i dalej okradają społeczeństwo. Idiotyzm jest powszechny, ot co.

Gość eeeeehhhhhhhh...
Magia to teraz niezły biznes, nawet chyba lepszy niż kk.

Gość mam swoje powody niestety
ja się nie nabijam , wiele osób szuka pomocy bo bogu ducha winne padły ofiarą klątw i uroków :( bo ktoś nie lubił ich albo z czystej ludzkiej zazdrości coś rzucił, bo ktoś zakochał się w osobie zajętej:( gdzieś przeczytałam ,że rzucanie klątw i uroków ostatnio się nasila , ludzie tak się pozbywają "konkurencji w pracy" czy poprawiają sobie nastrój/ podbudowują ego tym ,że odbiją komus partnera albo ,że czyjeś dziecko zachoruje

Gość sra tu aga ta
dobry bissness to suwanie się mebli na odległość w tym przoduje pewien MOder eheheh on posuwa nawet jak nie dostnkie taki magik albo schizol z wszczepionym chipem .... ma latajce dywane satelitarne :-) na każdym rogu ehehehhehe po ciemku bo idiotów nie puszcza w dzień tosz to wstyt