Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perusia

Swinska grypa- prosze o rade !

Polecane posty

Mam podejrzenia co do siebie, ze zaatakowala mnie tak zwana swinska grypa, wszystkie objawy sie zgadzaja ;/ NIE MAM MOZLIWOSCI POJSCIA NA CHWILE OBECNA DO LEKARZA ! poradzcie mi co robic, czym sie leczyc. prosze.

Gość 57395698
Masz gorączkę?

tak 38,3 .... nie wiem co robic. panika mnie ogarnia.... tyle sie slyszy na ten temat ;/

Gość ytiuiou
No dajże spokój :o 38 stopni i już panikujesz? Przecież to nie tak dużo...

Gość samotna jak palec
nie przesadzaj, panikujesz, nasluchalas sie glupot i sama stwarzasz problemy...

Gość kup w aptece
lek tamiflu

Gość fgfgj
Kup se gripex i nie biadol :o Pewnie zwykłe przeziębienie a Ty już snujesz scenariusze, że umrzesz :o

Gość tjmlw
Hahahahahahaha :)

polopiryna i do wyra. Cold flu albo cos w tym stylu. Skoro nie chcesz isc do lekarza to lecz się sama ,łykaj witaminy i kwas acetylosalicylowy. To wszystko. Aha i nie wierz tak bardzo gazetom..bo to troche zenujace bysiac panike przy takiej gorączce.

Gość kup w aptece
nie, ten lek jest bez recepty, ale nie we wszystkich aptekach dostępny bo podobno bardzo skuteczny.

jak bys miala swinska grype to bys nie dala rady siedziec na kafe..ja mialam zwyla grype i przez 3 dni nie moglam reka ruszyc...a co dopiero patrzec w monitor i cokolwiek pisac!

Wasza tj, niektorych bezczelnosc nie zna granic ! skad mozecie wiedziec jak sie czuje ! szukam porady tu , a zlosliwych komentarzy nawet nie czytam !

Gość tjmlw
kurde dziewczyno nie ośmieszaj się! lecz ty się ale na głowę.

Gość hdhfdhd
na świńska grype moglas chorowac już kilkanascie razy i nawet o tym nie wiedzialas, media sieją zamęt i popłoch, świńska grypa jest z nami od zawsze znacznie wiecej ludzi umiera na zwykłą grype

Gość tjmlw
ja bym na twoim miejscu zadzwoniła na pogotowie. skoro tak źle się czujesz to czemu tego nie zrobisz ? prosta piłka.

Gość bnmbnmnm
Hahaha co za idiotka :D Ma 38 stopni, lekki katar i już się przeraziła, że ma świńską grypę :D Idź do psychiatry i powiedz, że Cie hipochondria męczy, może on będzie w stanie Ci pomóc

Gość przeziebiona dolina lez
ja też jestem przeziębiona, ale to raczej jakieś zapalenie zatok niż grypa. temperatura 38,8 spada raz wzrasta. Potworny ból przy uszach, głowy i skroni, do tego męczący suchy katar i cieknący nos. Ból głowy masakryczny. biorę: polipiryna, ibuprom zatoki (ulga) oraz cholinex na gardło. I nie lamętuje.

suchy kaszel miał byc

38 to chyba normalne przeziębienie. Nie ma co panikować. Co robić? Ano nic, zjeść kilka ząbków czosnku, napić ciepłej herbatki z cytryną i malinami, zrobić inahalcję z tymianku i do łożeczka. Nic więcej. Zdróffka :)

wypierdalaj idiotka to do swojej matkimow . nie jestem Twoja kolezanka zeby mnie obrazac ! zaraz sie dowiemy kim Ty jestes buziaki ;*

Gość bnmbnmnm
a skoro złośliwych komentarzy nawet nie czytasz to skąd wiesz, że są złośliwe? 🖐️

ja normalną temperaturę mam ponizej 36 więc dla mnie to jak 40 sci, dlatego rozmumiem autorke

moja normalna temp ciala takze jest ponizej 36 stopni. zalozylam topik, gdysz mamy z mezem firme informatyczna i stwierdzilam, ze internet na cos sie przyda. ale nie pozwole sie w ten sposob obrazac.

niech ci ktos bliski zrobi duuzo herbaty z cytryna....wez podwojna dawke lekow...nasmaruj sie mascia rozgrzewajaca...krople do nosa ...ewentualnie oklad na glowe...i lezec.innego wyjscia nie ma...my z narzeczonym lezelismy razem 3 dni...dzis jest pierwszy dzien bez objawow..tez sie czulismy okropnie ..on mial prawie 40 stopni...ja ponad 39..wygrzac sie ..lezec ..brac leki i pic ...

Gość bnmbnmnm
Taaa, teraz to wszystkie mają normalną temperaturę poniżej 36 :classic_cool: Może od razu 34? Dziwne, że dopiero teraz o tym mowa a nie na samym początku :D Autorko jesteś żenująca jak juz ktoś napisał

Dolinko łez ja też mam zap zatok-to żołwik ;) Ból jest konkretny to fakt, pomaga Ci ten Ibup? Bo mi jakoś ani ciut. To już prędzej grzanie soluxem coś tam daje (tak mi się wydaje ..)

Gość wierna ogrodniczka
Faktyczie potrzebna jest własna firma informatyczna żeby założyć temat na kafe :D