Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tejj ejjjj

Coraz więcej facetów chodzi do prostytutek...

Polecane posty

Gość tejj ejjjj

gdzies przeczytalam, ze ktos sprawdzal liczbe anonsow w necie...od 2005 roku rosnie liczba prostytutek, ceny nie spadają, klientow przybywa... faceci wolą seks niz chodzenie z kwiatkiem i czekoladkami za dziewczynami...taka prawda

Gość typuj gryfic
To przeciętna kobieta też daje tylko seks i często finansowo prostytutka wychodzi taniej.

Gość RRRRRRtttyyy
Mnie zastanawia co u dziwek szukaja mlodzi zonaci faceci ? z reguly maja male dzieci , ladne zony , pieniadze .Po co chodza do kurewek? Wiem zona moze nie miec ochoty bla bla bla. Ale to wg mnie ujma na honorze dla zonatego jak sie lajdaczy z kurwami :o Taki ktos jest dla mnie totalnym ZEREM .

Gość IMO12391
tejj ejjjj "faceci wolą seks niz chodzenie z kwiatkiem i czekoladkami za dziewczynami..." ­ Chodzenie z kwiatkami bywa miłe, ale wystarczy, aby pojawił się ktoś marginalnie 'lepszy', a wszelkie starania o dupę rozbić. Stąd rozkwit uczciwego handlu wymiennego, bez ryzyka nieodwzajemnienia. :classic_cool:

Gość tejj ejjjj
Umawiasz sie, starasz, ładna czysta koszula, zapaszczek, prezencik, opowiadasz o sobie w superlatywach, chcesz autentycznie ja poznac, a wszystko to dla seksu tak naprawde. Aseksualnych ludzi jest baaaaaaardzo mało a tylko oni wiedza co to prawdziwe uczucie, bo nie chca sie ruchac tylko kochac. a reszta chce tylko bara bara, pieprzenie o milosci, rodzinie, bachorach to jakas bzdura, tak zostalismy zaprogramowani przez spoleczenstwo. i racja pojawia sie lepszy i inwestycja sie rozpierdala, ale kto normalny inwestuje w kobiete ? :D