Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomniezabija000

czy ona może być w ciąży? co robić? błagam pomóżcie to pilne, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość tomniezabija000

podejrzewam, że moja siostra jest w ciąży. dzisiaj wypiła 3 piwa, co jest dla niej w miarę "normalną" dawką, a teraz jest tak pijana, że nie wie co się dzieje i wymiotowała najpierw wszystkim co zjadła (bigos, udka, ziemniaki), a pod koniec zwracała śliną i czymś tłustym- żółtym, jest blada i osłabiona, poza tym zauważyłam, że znacznie powiększyły jej się piersi i o ile się nie mylę to nie dostała ostatnio okresu. Zauważyłam też, że jest bardzo wyczulona na zapachy i bywa czasami nerwowa . Wiem, że w grudniu spotykała się ze swoim tzw "przyjacielem" i nie ukrywam, że mogło do czegoś dojść między nimi. czy myślicie, że są to pierwsze objawy ciąży czy raczej jakieś zatrucie? co mam robić?? w domu jadłyśmy dzisiaj te same posiłki (tylko nie piłam alkoholu), a ja czuję się dobrze i nie mam żadnych objawów zatrucia... Boże jestem załamana, świat się powoli zatrzymuje..proszę o poważne odpowiedzi, to dla mnie naprawdę ważne gdyż mam teraz najgorszy moment w życiu, a jeśli ona będzie miała dziecko, to ja........... przepraszam, dziekuje i prosze o szybkie odpowiedzi

Gość o jej aż tak ją podglądasz
wiesz kiedy powinna miec okres a kiedy nie? straszne to! Skoro ty nie wiesz czy to moze być ciąża to my tym bardziej nie wiemy .Zapytaj sie jej w prost. Piersi mogły jej skoczyć przez tabletki antykoncepcyjne np

Gość ojtam ojtam
o jej ale się bawisz w obserwatora.. może być w ciąży a może poprostu się spiła i tyle

Gość wifigdansk
a skąd wiesz,ze niedostala okresu.bardzo to ciekawe. i czemu miałby się swiat pod tobą zawalic?

Gość kjjhkvb
raczej trudno powiedzieć. Objawy zarówno dla ciąży właściwe jak i dla zatrucia. Jednak skoro Ty zaobserwowałaś u niej jakieś zmiany wskazujące na ciążę to sądzę, że i ona by się tym bardziej zorientowała no a gdyby wiedziała to by raczej nie piła alkoholu :) Radzę pogadać z siostrą

Gość mi się nie wydaje.......
raczej zatrucie skoro po piwie wymiotowała. Zaobserwuj czy to ustapi. A dlaczego Twoje życie sie zawali? Dlaczego się tym przejmujjesz tak bardzo i martwisz?

Gość tomniezabija000
bo facet, z którym może być w ciąży jest moim chłopakiem obecnie. Zależy mi na nim ogromnie a jeśli siostra okaże się w ciąży to na pewno on jej nie zostawi a wtedy ja nie wiem jak to przeżyję. Już oczami wyobraźni widziałam jak z nią jest a ja przez to muszę go oglądać do końca życia i wiedzieć, że nigdy nie będzie mój

Gość najciemniej pod lllatarnią
o fuj śpisz z facetem, który spał z twoją siostrą? bleee

Gość omg,,,,,,
a to o to chodzi

Gość autorka zabrała faceta
siostrze ! oby sie okazało ze jest w ciaży ! dowiedziałaby się ze na cudzym nieszczesciu swojego szczescia sie nie zbuduje!

Gość tomniezabija000
nie odbiłam jej faceta. Raczej ona mi. Ja jestem bardzo spokojna i poukładana osobą. Moja siostra wręcz przeciwnie, lubi imprezy, alkohol i facetów. Spotykałam się ze swoim chłopakiem 7 miesięcy ale on uznał w pewnym momencie, że za poważnie do wszystkiego podchodzę i potrzebuje sobie wiele przemyśleć. Problemem było to, że ja ze współżyciem chcę poczekać do ślubu a on nie był pewien czy chce czekać. Mam 24 lata i jestem odpowiedzialna-uczę się jeszcze i chce mieć w życiu wszystko poukładane - takie postanowienie miałam, że chcę "przeżyć" noc poślubną i jestem w tym konsekwentna. Po 2 miesiącach po rozstaniu chciał wrócić ale od razu się przyznał, że miał... przygodę z moją siostrą. Byłam wściekła i rozżalona ale oboje kocham i wybaczyłam. Układa si nam od tego czasu i planujemy się zaręczyć...

Gość klockowa mama
fajna siostrunia :) ja bym nie wybaczyła bo wiedziała że Ci na nim zależy...

Gość tomniezabija000
to moja siostra jak mogłam nie wybaczyć? :(

Gość moje wolą
Co w rodzinie to nie zginie!

Gość no cóż trzabyło się
bzyknąć , teraz masz za swoje ...

Gość ejbisi1986
Po prostu porozmawiaj z siostrą a nie snujesz domysły. Im szybciej będziesz wiedziała na czym stoisz, tym lepiej.

Gość marne prowo
spadaj 🖐️

Gość kafeterianka_rankiem_aa
a jeśli to dziecko Twojego faceta?