Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unhappy_25

Nieodpowiedni facet

Polecane posty

Gość Unhappy_25

Hej, nie wiem po co piszę, bo wiem, że źle robię, tylko nie potrafię przestać... Jakiś czas temu poznałam pewnego faceta, od początku dałam do zrzumienia, że nie szukam jakichś przelotnych znajomości, seksu, tylko normalnego związku i on niby jak wtedy mówił, też czegoś takiego szukał. Spotykaliśmy się, najpierw normalne spotkania, spacery itp., początkowo nie podobał mi się jakoś specjalnie, ale z czasem spędzaliśmy co raz więcej czasu raz, zbliżyliśmy się do siebie, a ja się zakochałam i bardzo mi na nim zależy, jednak mimo tego on nic o związku nie wspomniał... Myślałam, że to wyjdzie samo z siebie, jesteśmy blisko, spotykamy się, spędzamy czas razem, ale nie... wygląda to jak jakiś układ bez zobowiązań, a kiedy chce porozmawiać o tym co nas łączy to on umiejętnie omija temat... Nie wiem co robić, kocham go, nie potrafie przestać się z nim spotykac, ale widzę, że to do niczego nie prowadzi, bo on nie mówi o tym jak o związku ehh ;( Wkurza mnie to, bo nigdy tak nie miałam, zawsze miałąm jasne sytuacje, nigdy takie dziwnego faceta nie spotkałam eh

Gość Zamieszana w sobie Agaa
moze on nie chce zwiazku

Gość hhgvvghh
Takich to wybieracie eh:(

Gość Unhappy_25
No wygląda na to że nie chce... Wkurza mnie to bo od początku wiedział, że ja nie chciałabym czegoś takiego jak mi teraz zafundował ehh