Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystra kobieta !

Rozmowa?

Polecane posty

Gość samotny26
ambitny temat mowisz - jak na razie widze ze za ambitne sie nie bierzesz :D narzekanie na zycie lub kogos to zbyt proste 😴 chcesz ciekawie pogadac to mozemy pogadac o Tobie - czemu tak bystra dziewczyna sie nudzi, nie znosi samotnosci, nie umie z nia zyc ?

Gość bystra kobieta !
Samotny - nie ja wybrałam temat, a jestem na tyle uprzejma że mogę podjąć każdy :) życie singla czasem prowadzi na forum, ileż można czytać książkę przed snem, z którą pewnie w kończę. Ostatecznie, faktycznie za samotnością nie przepadam, tak jednak wyszło.

Gość samotny26
mowisz ze tak wyszlo ,ale jakby nie patrzyc masz wplyw na swoja samotnosc co nie ? no chyba ze u Ciebie samotnosc to nie wybor....

Gość kom si kom sa
szczery, a Ty za interpunkcją? :D Ja ostatnio wpadłam w wir krzyżówek :) Z pasją rozwiązuję jolki :P

Gość Dojrzałe_wino
I tu dochodzimy do podziału na dwa rodzaje singli: z wyboru i z przymusu.Żywot tego pierwszego nawet może się wydawać przyjemny (lecz czy to nie złudzenie?),tego drugiego - pusty...

Gość samotny26
serio jestes tak bystra jak w nicku czy raczej bystrosc sie bierze stad ze jestes oczytana, lub tez z doswiadczenia zyciowego ?

Gość kom si kom sa
A jeśli jest samotność i z wyboru i z przymusu? Bo jest tylko jedna osoba, z którą chciałbyś być a reszta Cię nie obchodzi?

Gość bystra kobieta !
Tak wyszło dziś. Nie na wszystko mamy wpływ. Czasem są wybory konieczne... z resztą, można być samotnym w tłumie..

Gość samotny26
kom si kom sa mnie pytasz ? ja moge odpowiedziec na kazde pytanie bo staram sie myslec, skoro czlowiek to potrafi to zna odpowiedz na wiele pytan, ale nie zawsze ta odpowiedz bedzie zdawalajaca dla drugiego rozne sa przypadki wiec moze tez byc tak jak piszesz....

Gość bystra kobieta !
kom si kom sa - dokładnie to miałam na myśli. Samotny - jestem bystra i nieskromna. Maniere pisarską wzięła mi się stąd, że sporo pisałam swego czasu no i studia też tego wymagają. Każdy ma jakąś charakterystyczną cechę. Oto moja.

Gość kom si kom sa
samotny więc odpowiedz dlaczego jesteś samotny?

Gość samotny26
samotny w tłumie - sam sie czasem tak czuje - nigdy w zadnym zwiazku nie bylem a wkolo pelno ludzi szczesliwych razem - ale trzeba byc silnym co nie ?

Gość samotny26
kom si kom sa czemu jestem samotny pytasz - bo o zadna nie zabiegam a jesli juz o jakas zabiegalem to ona pierwsza wykazala jakas incjatywe ale pozniej nagle sie jej odmienilo.... z reszta ja mam niska samoocene....

Gość samotny26
kom si kom sa wydaje mi sie ze dla kazdego jestem idealnym przyjacielem.....

Gość bystra kobieta !
Moja przyjaciółka, też nigdy nie była w związku i w momencie kiedy gadamy na tematy damsko męskie to faktycznie brak doświadczenia dla niej jest problematyczny. Generalnie trzeba się trzymać, pewnie, zazdroszczę, tym co potrafią - mnie realizm prowadzi jednak do fatalnych wniosków.

Gość samotny26
bystra kobieta ! mowisz ze jestes bystra i nieskromna tzn ze masz sie czym pochwalic i mozesz latwo zabiegac o czyjes wzgledy dobrze mysle czy moze to musze rozpatrywac w innym sensie ? 😴

Gość kom si kom sa
Ta. Trochę to smutne ile nas, samotnych jest. Co do niskiej samooceny, też ją mam. Czasem chciałabym być zimną suką, bez uczuć, bez tej mojej nadwrażliwości.

Gość samotny26
bystra kobieta ! A co maja do tego kontakty damsko meskie jaki kto jest ,nie kazdy lapie sie wszystkiego co sie nawinie.... Nie kazdy moze walczyc o wielu itd.... Kumple niektorzy wiedza ze ja np z zadna kobieta nie bylem ale jakos dla mnie to nie problem bo niby mialbym byc gorszy ?

Gość bystra kobieta !
Samotny, Generalnie mam duże powodzenie, nie narzekam na urodę i w zasadzie chyba jestem nawet troche za bardzo zapatrzona w siebie. Jednak chodzi o to, że to mi nikt nie odpowiada, a jak się już taki znalazł to oksytocyna podskoczyła i działać nieprzestała. To bardzo skomplikowane... w każdym razie, mimo że nic z tego nie będzie, ja nie dość że zapomnieć za bardzo nie mogę, to i tak nikt inny mnie nie interesuje aktualnie.

Gość samotny26
kom si kom sa No wiesz ja tez czasem chcialbym byc takim zwyczajnym chamem ale jak mi to moja najlepsza przyjaciolka powiedziala mam za miekkie serduszko by takim byc.... Moze chamom lepiej sie zyje ale oni jednak maja pewna grupe osob ktora ich nienawidzi a ja wrogow miec nie zamierzam chodz tacy zawsze sa to lepiej ich miec jak najmniej... niska samoocena skad sie bierze sobie czasem mysle - jednak z trudnych okresow w zyciu - pewnie tez je mialas ?

Gość bystra kobieta !
Nie no w żadnym wypadku nie miałbys być gorszy, bo mója przyjaciółka to również świetna laska, także nie o to mi chodziło :) A co do bycia zimna suka... przez długi czas udało mi się powstrzymac emocje i trzymac na dystans otoczenie, przez co nie jedna osoba tak mnie odebrała. Ale to nei jest rozwiazanie... Emocje nagromadzone w końcu wybuchną i sparaliżują... albo gorzej, wprowadzą w depresje z powodu tego, że juz nie umiemy ich z siebie wyrzucić.

Gość samotny26
bystra kobieta ! Piszesz o powodzeniu - ja nie wiem czybym mial bo tego nie sprawdzalem - podobam sie kobietom z charakteru na pewno, bo wiekszosc kobiet jak poznalem to przez neta bo imprezowiczem nie jestem, ale jakosc ludzi na necie wcale nie odbiega od tej w rzeczywistosci.... co wywnioskowalem ze takie relacje pozwalaja nam pozniej sie przekonac na ile kto jest prawdziwy realnie w tym co pisze.... Ktos Ci sie podoba ale on Ciebie nie chce - tak bywa ze chcemy tego co najtrudniej jest zdobyc.... zauwaz ze nawet brzydal chce miec slicznotke u boku :D

Gość samotny26
bystra kobieta ! Co do nagromadzonych emocji - no to fakt czasem nam czegos brakuje strasznie - sa takie dni ze wydaje sie nam ze marnujemy zycie.... Samotnicy tak maja i to czesto gdy ktos im o tym przypomnie lub gdy nie sa zajeci jakas praca bo wowczas mamy troche czasu na przemyslenia nad wlasnym zyciem.... Czym ja zabijam samotnosc rodzi sie pytanie - zauwaz ze sami nie znamy odpowiedzi na to pytanie - jakos leca te dni i ani sie obejrzymy i rok przybywa....

Gość bystra kobieta !
Samotny Jeśli chodzi o poznawanie ludzi przez neta to swego czasu (tj. mając jakieś 16 lat) poznałam sporo ludzi w ten sposób, bo nie bywałam za bardzo na imprezach, raczej w zaciszu domowym słuchałam rocka albo nawet metalu i wystarczali mi bliscy przyjaciele. Także, zdecydowanie zgadzam się, że ludzie wcale nie różnią sie tak bardzo, a z perspektywy psychologii ja nawet zauważam pewne cechy gdy ludzie pisza, ktorych nie zauważyłabym na żywo. W każdym razie, wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach tak najłatwiej i "najszybciej" można kogoś poznać. Chłopak, z którym mi nie wyszło nie dawał mi spokoju, gdy ja mocno stałam przy pozostaniu singlem i trzymałam go na dystans, tera ztylko zaluje ze probowałam.