Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejkuuuuuuu

wygadana i wredna

Polecane posty

Gość jejkuuuuuuu

mówią mi, że jestem wygadana i wredna. owszem czesto jestem. czy to na prawde bardzo zła cecha?

Gość ja.cie.krece
A ile bierzesz za numerek?

Gość ja.cie.krece
A nie "naprawdę"?

Gość ana mala czarna
I pojebana i tempa

Gość ja.cie.krece
No dobra, ale przed "to" powinno się stawiać przecinek :)

Gość jejkuuuuuuu
dzięki za pouczenie. ok nie dopatrzyłam sie tej przerwy przy "na prawde". wiem, ze razi w oczy, sama tez nie lubie byków, ale pisze z koleżanki kompa i nie jestem przyzwyczajona do klawiatury. (wiem żadne usprawiedliwienie). ale jak nie macie nic innegi do powiedzenia do szkoda.

Gość jejkuuuuuuu
bo trzeba sobie zasłuzyc.

Gość jejkuuuuuuu
ja. cie.krece - na numerek ze mną to Ciebie nie stać. co najwyżej możesz wymasować mi stopy. zawsze szczery - odpowiedz na pyt z wątku, chyba., ze mam je sformułować inaczej, bo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem

w porzadku, nie jestes wygadana i wredna tylko pusta i nierozgarnieta, i tak, to dosc negatywne cechy, do tego oczywiscie klamczucha vide "przerwa" miedzy na i prawde :-)

Gość jejkuuuuuuu
cóz za blyskotliwa odpowiedź... pusta to moze jest Twoja dziewczyna, bo mi troche do chodzących pustaków brakuje :O ale skoro masz takie rozeznanie tp pełen respekt.

Gość ana mala czarna
Uuuuu zaszalalas naprawde jestes strasznie wygadana i wredna hahah a rzeczywistosci zakompleksiona pryszczata gruba świnia haaaaa

Gość jejkuuuuuuu
bo dzis pewien Facet oiowedział mi, że jestem wygadana i wredna, i nie wiem jak mam to interpretowac. wiem, ze czasem przesadam, ale wiem tez, ze niektórzy lubiaa takie cechy w kobietach. jaka jest Wasza opinia. poza tym i tak nic sie tu ciekawego nie dzieje :P

jakby facet miał na myśli pusta i nierozgarnięta, to by powiedział po prostu: głupia

Gość jejkuuuuuuu
jestescie jakims zakompleksionym społeczenstwem, dla was kazdy kto cos pisze wvrew wam jest od razu gruuby i zapryszczały. to jest wasz kanon oceniania ludzi?! serio współczje wam waszego światopoglądu. czemu nie ripostuje? bo szkoda słow na takie komentarze. nie jestem ani pryszczata, ani gruba. moze Ty... widać, że tylko cynik cynika zrozumie, ale nie ma za grosz w was inteligencji :O

Gość ana mala czarna
Ot co, cała historyja:D

Gość jejkuuuuuuu
wole koty.