Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulaaaa26

sobota wieczor a ja sama z winem.zalosne co nie\??

Polecane posty

Gość czarnulaaaa26

wszystkie moje kolezanki mja facetuw a ja jak sierota siedze i ogladam tv. przeciez jest soobota,mam 26lat i co? siedzie i ogladam tv samaa a oni pewnie uprawiaja seks i zasypiaja w ramionach swoich facetuw. najgorsze ze nawet nie jestesm brzdytka czy gruba. wszyscy mowia ze jestem fajana a chlopaka jakkos niemam. przy czy m np. jedna kolezenka jest brzydka i ma . smutne to i niesprawieldilwe

Gość czarnulaaaa26
wszyscy mowia ze by jkorzystac z zycia, powinnam byc na imprezie ale jak skoror wszystkie kolezanki wola zostac w domu i uprawiac seks z facetami a ja jedyne co moge to poogladac rozne lubrykanty na necie.

Gość czarnulaaaa26
nick jest bo czarne wlosy mam.

Gość czarnulaaaa26
taaaa. jakos nikt mnie nie chce. czasami mam chlopaka ae to sie nie pzeradza w nic dluzszego nie wiem czmu po prostu nagle tracimy kontakt.

Gość cascadelllla
to złe podejście, że jak dziewczyna jakaś brzydsza i ma chłopaka a Ty "ładniejsza" i nie masz to niesprawiedliwe czy nie w porządku, pomijam już kwestie gustu ale spotkanie odpowiedniej osoby w swoim życiu nie ma za wiele związku z tym czy ktoś ładny czy nie...życze żeby się poszczęściło niedługo, otwórz sie na ludzi...ja również 26 lat, faceta mam ale niestety nie ma go przy mnie, też dziś samotny wieczór, po jednym piwie, ale nie narzekam bo to wyjątkowo

Gość czarnulaaaa26
jest taki jedenale wiem ze on i tak mnie nie chceeeee.

Gość Jacek i Placek
Jak chcesz to pomogo Ci dokończyć winko i jeszcze drugie postawie...

a wiec wyjasniło sie .... wiele samotnych osób ma tam kogos kto kocha kogos innego.. juz tak bywa