Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fobistrawea

wariuję podczas napięcia przedmiesiączkowego

Polecane posty

Gość fobistrawea

jestem tak agresywna , w urzędzie wylałam urzędniczce na papiery jej gorącą herbatą, robie straszne awantury i szef do mnie dzwoni , rozi zwolnieniem a ja mam chęć go zabić , nawet wyobrażałam sobie jak to będe robić boję się że kiedyś kogoś zabiję :(

Gość Sztywny_PAL_AZJI
za morderstwo w afekcie grozi do lat 8 tylko

Gość fobistra
robię takie straszne rzeczy że nie kontroluję tego, jakbym stała obok i patrzyła co robi moje ciało wszystko wina PMS potrafi mi skoczyć adrenalina i robie taką jazdę że jestem nieobliczalna w poniedziałek zagroże szefowi że go zastrzele :(

Gość Sztywny_PAL_AZJI
ach, ach... szef i tak ma cie w pompce bo ma dupe przyspawana do stołka i układów

Gość ja chyba az tak nie mam
a moze skutecznie to ukrywam,nie wiem co by bylo gdyby puscily mi hamulce,poki co moj cierpliwy chlopak ma mnie szczerze dosyc a nie pokazałam mu nawet polowy tego na co mnie stac , tak mysle. :o

Gość fobistra
mojego chłopaka to juz zwyzywałam do choojów, nierobów , debili itd całe szczęście że on to zlewa i nie traktuje powaznie :(

Gość fobistrawea
Co może być powodem tego, że robie bardzo śmierdzącą kupe? wiadomo, że każda śmierdzi ale jak ja siedze na kibelku i skonczę, a za chwilę wejdźie tam mama to od razu okno otwiera i sama mi mówi, że w życiu takiej kupy śmierdzącej nie zrobiła dlaczego to tak? ;( prosze o niewyśmiewanie się. pozdrawiam

Gość fobistra
że tez ci się chce takie denne podszywy wymyślać, nie szkoda ci czasu i klawiatury ?

Gość Emefryna
a ja znowu ciagle płacze. Jak tylko mam dostac okres to chodze zapłakana z byle powodu, oszalec mozna:o

Gość dolina ROZPACZY
Idź do lekarza. Miałam to samo. Szło zwariować. U mnie wygladało to tak: @ ból nie do zniesienia, mdlejesz z bolu, potem jak się skonczy to 2 dni spokoju i ból niesamowity piersi, potem ból jajników bo owu, ból piersi ciągle się nasila do następnej @. Drażliwość, placzliwość, zdenerwowanie, osłabienie organizmu. Od ponad pół roku biorę tabsy i żyję :) nic mnie nie boli :)

Gość fobistra
moje piersi sa napęczniałe i twarde jak głazy, bolą nawet podczas spania jakie tabsy bierzesz ?

Gość frghth
To problem z hormonami, trzeba by zrobić badania.

Gość fobistrawea
gryzę swemu facetowi żołędzia, naciągam sobie jego napletek na głowę i zuję jak gumę jego mosznę

Gość fobistra
podszywaczu nie żuję moszny. drapię paznokciami znaczy tipsami