Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejrtyaru

kryzys

Polecane posty

Gość hejrtyaru

hej po 9 latach zwiazku i 5 małżenstwa pewnego dnia obudziłam sie i doszłam do wniosku ze nie chce juz byc z moim mężem.chcę ułożyć sobie życie od nowa...to narastało od wielu miesięcy...jestem już w takim momencie ze mąż jest mi prawie całkowicie obojętny, drażni mnie, irytuje, nie chce mi się go słuchać, nie angażuję sie w jego problemy...przeraża mnie to bo to była wielka miłość nigdy nie sadziłam ze ktoś kogo tak bardzo kochasz moze stac ci sie taki oojetny...mamy 2 letnie dziecko...nie wiem co robić.różnie miedzy nami bywało raz lepiej raz gorzej nie bylo zdrady czy nałogów ale zauwazyłam ze przy nim bardzo sie stresuje w towarzystwie bo czesto palnie cos głupiego uwaza ze wszystko wie najlepiej a ja zyje troszke wjego cieniu.kiedys bylo jeszcze tak ze jak go o cos prosilam to to robil a teraz wszystko na nie. kazda moja intencje odczytuje negatywnie.ostatnio bylismy u znajomych siedzielismy do 3 nad ranem.prosiłam go zebysmy juz poszli bo padam z nóg a on jeszcze szklaneczka jeszcze szklaneczka. nie obchodziło go ze jestem padnieta.oczywiscie nie widzi w tym problemu bo uznal ze jestem zła bo nie jest po mojemu a nie o to mi przeciez chodzi...coraz czesciej mysle o tym ze chce zyc inaczej, ze nasze pociagi sie gdzies rozmineły...a nie mam odwagi by odejsc...ktos tak mial?co robic?

chcesz odejsc ale nie masz odwagi to jak to w koncu jest ? Nie probujesz z mezem porozmawiac , probowac ratowac tego ? Nowe kusi wiem ale stare zawsze sprawdzone... co jesli po rozwodzie nie znajdziesz nikogo ? chcesz byc samotna matka ?

Gość hejrtyaru
ja juz nie wierze ze bedzie lepiej...ciagle sie klocimy nawet o pierdoly jest coraz gorzej jestesmy sobie wrogami nawet rozmawiac nie umiemy

Gość hejrtyaru
mowilam mu powiedzial ze to bedzie rozwod z mojej winy

czemu z twojej ? mozna bez orzekania winy. tez twoj mąz to tez ma podejscie widac... a co z waszym dzieckiem ? chcecie toczyc wojne w sadzie o prawa ?