Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy przy stosowaniu cloranxenu dzialaja tabletki anty. w ulotce nic nie pisze?

hmm , ja jestem farmaceuta i powiem ci , że moim zdaniem lekarz popełnił bład , ponieważ setaloftu nie można podac jednoczesnie z innymi lekami p/depresyjnymi czyli cloranxenem. Nie wiem chyba ze tak zalecił. A dlaczego masz je brac oba jednoczesnie ? nie wystrczy jeden ?

mam depresje poporodowa oraz stany lekowe i zalecil dwa te preparaty a ten setaloft tez nie wplywa na antykoncepcje

Gość działaja na 100%
pytałam ginekologa

Gość działaja na 100%
ja pisałam o cloranxenie

z mojego doswiadczenia wiem , ze nie działaja oba, tyle ze ich laczyc nie mozna. otworzylam nawet teraz swoje kompendium ze studiow i tutaj tez nic napisane na ten temat nie jest.

nastepna wizyte u psychiatry mam za 2 miesiace, to moze ten setaloft bede tylko stosowac bo on jest bardziej mi potrzebny ze wzgledu na depresje a niestety mam uczulenie na lateks i inna antykoncepcja tylko w gre wchodzi

najlepiej zadzwon do lekarza bo ja sama w sumie nie wiem , z mojego punktu widzenia nie można ale wiesz to lekarz ponosi odpowiedzialnosc za przepisane leki - farmaceuta musi je wydac czy chce czy nie tak naprawde , miałam kiedys taka sytuacje gdy zaczełam staż półroczny , nie wydalam jednego leku poniewaz wiedzialam ze nie mozna ich laczyc razem , po 2 dniach dzwonil do mnie lekarz ze skoro on tak przepisal to tak musi byc , ze on monitoruje cala sytuacje... i tyle na ten temat....