Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za dużo wymagam?????

sukienka do chrztu, jaka????

Polecane posty

Gość za dużo wymagam?????

oglądam sukienki dla dziecka ale większość to jakieś falbanki i nie za ciekawe znacie jakieś strony z fajnymi, nie przesadzonymi sukienkami na chrzest?? impreza ma być wiosna/lato,

Gość Kurka bez pazurka
nie szukaj sukienki typowo na chrzest tylko zwykłej- białej lub kremowej. te na chrzest zwykle są "wypasione" i przesadzone

Gość tylko szydelko
ZA sukienki robione recznie na szydelku? Skromnie i bez kiczu :-)

Gość co wyobraźnia podpowie
ja kupiłam córeczce zwykłą białą sukienkę płócienną w tesco, do tego małe skarpetki i buciki, wygladała pięknie, skromnie, a potem mogłam ubrać sukienkę wiele razy, za sukienkę zapłaciłam 50 zł., chrzciłam w lipcu

Gość Gardeczka1
A znasz może ten sklep: http://blumore.pl/ ? ;) Widziałam tam ostatnio bardzo fajne ubranka na chrzest. Stylowe, nieprzesadzone. Myślę, że właśnie takie o jakie Ci chodzi ;) Już wybrałam jedną dla swojej chrześniaczki ale jeszcze mam czas na zakupy. Zresztą zamawiam tam często ciuszki dla swoich dzieci - sprawdzony sklep., wszystko dobrej jakości, fajnie się nosi.

Gość gość234op
znam fajny sklep, tu na pewno cos znajdziecie. Cudne sukieneczki, a buciki - ogromny wybor! Kupilam caly zestaw, polecam! :)

Gość Natalii86
kawaleczeknieba.pl

Gość gość
sliczna widziałam w smyku,zwykła biała,bez tandetnych ozdubek,kokardek i błyszczacego materiału

Gość gość
Uwaga na sukienki dla dziewczynek sprzedawane przez kika & franco!! Dziewczyna kopiuje pomysły innych projektantów i sprzedaje jako swoje!! Jakość tragedia i jeszcze paragonu nie wydaje twierdząc że nie musi!! Poprawek nie chce wykonać twierdząc że ona zrobiła wszystko dobrze, nie polecam kika&franco