Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cisowianka14621

szkolenie kurs

Polecane posty

czesc mieliscie czasem potrzebe zrobienia czzegos w koncu ze soba ja tak wla mam juz od jakiegos czasu mysle zeby sie zapisac na kurs fryzjerski podszkolic sie i w koncu dobrze zarabiac i byc nie zalezna tylko ze nie wiem od czego mam zaczac ma ktos jakies pomysły?

Gość A jesteś zarejestrowana
w Urzędzie Pracy? Ja wybieram się na taki kurs bo raz że płacą za 3 tygodnie ok 800 zł to jeszcze oddają za ewentualne dojazdy. A jeżeli nie to można się zapisać na kurs np do Żaka czy Cosinusa, tam mają fajne oferty. Też chce coś ze sobą zrobić i myślę że moja opcja jest dobra na początek. Pozdrawiam:)

Gość grrryyyy
ja chciałabym się na coś zapisać ale nie mam pomysłu co to by mogło być

a mogla bys mi cos wiecej napisac szukam wlasnie kogos kto krok po kroczku mniej wiecej pow mi co i jak mam zrobic zwarjuje jak czegos ze soba nie zrobie

Gość Mapet
Może najpierw pomyślisz o swoim facecie i nim się zajmiesz?

Pytasz mnie? No jeśli kurs w szkolepolicealnej to prosta sprawa: idziesz do siedziby i pytasz o odertę. Jeśli o UP to tam przy okazji kolejnej wizyty pytasz czy jakieś kursy są organizowane i odsyłają Cię do pokoju w którym się tym zajmują. Tam panie biorą dane i każą się kontaktować bo nie zawsze mają fundusze żeby coś takiego zorganizować.

no tak Ciebie pytam . tylko ze ja mam szkole zawodowa wiec obawiam sie ze moge miec maly problem a taki kurs naprawde by mi sie przydal.szukalam kursow owszem sa szkolenia takze ale to kosztuje nawet i po kilka tys;/

chciala bym pojechac gdzies na kurs zrobic jakis fajny wyciagnac z niego jak naj wiecej zebym mogla spokojnie znalesc prace nie marttwiac sie ze czegos nie ogarniam do konca z reszta taki kurs tez duzo daje inaczej sie na ciebie patrza tyle ze nie wiem od c

Takie wykształcenie jak na moje bardziej pomoże niż zaszkodzi. Wybierają osoby którym taki kurs rzeczywiście coś da bo jak pójdzie ktoś po studiach to wiadomo że ma lepszy start na rynku pracy niż ktoś z niższym wykształceniem. Ja w 2010 roku zrobiłam kurs kadry z naliczaniem płac, teraz chciałabym coś przyjemniejszego aczkolwiek o podobnym profilu.