Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na Allegro ja 12

sprzedam tanio wyprawki

Polecane posty

Gość hdhdue
Ja mam problem a co tam masz? Tez za granica jestes? To moze bym cos wziela bobszukam czegos hurtem bo tak pojedynczo w sklepach to bede kupowac i kupowac

Gość hdhdue
Pau.sss@wp.pl to moj meil

Gość Ja mam inny problem
Dziewczyny skoro jesteście zainteresowane to obiecuję że wystawię we wtorek (będę mieć czas na porobienie fotek i posegregowanie) i założę osobny temat tu na forum "wyprawka zagraniczna" i będę pod tym samym nickiem . To są rzeczy dla dziewczynki choć mnóstwo jest unixex bo kupowałam nie wiedząc na początku co noszę w brzuchu :) . Rzeczy są w bardzo dobrym stanie od noworodka aż po teraz bo mała ma 2 latka i wsadziłam do worka rzeczy na rozmiar 86 - 92. Jak jesteście zainteresowane to sobie popatrzycie.

Gość hdhdue
Szkocja

Gość Ja mam inny problem
od 18 miesięcy wzwyż też się znajdą bo dziś właśnie pochowałam część z których już wyrosła :). Do wtorku.

Gość bosska
Zadarmo bym nie chciala, brzydkie, sprane... Do zdjecia wyprasowana a na oko widac, ze dziadostwo. Ubrania po moim synku wygladaja przy tych jak prosto z fabryki :( Nie dziwie sie, ze nikt nie chce kupic...

bosska- Skoro tak sie chwalisz to pokaz swoje ubranka ;] Jestem bardzo ciekawa jak wygladaja^^

Gość bosska
Ale ja nie sprzedaje.. wydalam na,wyprawke ok 1000 e i wole chomikowac niz sprzedac za grosze...

Gość bosska
Weszlamm tylko z ciekawosci co sprzedajecie... Tez nie wiedzialam kto sie urodzi, wiec tez unisex wszystko...az do -+ 4 mies.

Gość bosska
Ps. Lenka sliczne imie, tez i u mnie miala byc ale urodzil sie chlopiec :)

oj tam nie przesadzaj że takie dziadostwo, super są za 400 zł wylicytowane, ja wystaiłam za 50 i 80 zł, jest tam i podgrzewacz, śpiworek, rożek, butelki zabawki, co pewnie więcej warte niz ubrania, wiele ubranek jest na prawdę ładnyc , nie przesadzaj. Nie każdy dzisiaj moze sobie pozwolić nawet na używane za 200 czy 400 zł, moja cena jest atrakcyjna.

Gość bosska
Napisalam swoja opinie. Dostalam karton lepszych ubran niz Twoje od mojej sasiadki,bylam zalamana...naszczescie ur chlopca wiec bez problemu moglam jej oddac z powrotem karton.

Gość hdhdue
Ladne te ubranka sa ja widzialam gdzies jakas wuprawke xa 8 stow

Gość Słuchajcie 50 złotych
to jak za darmo za taką ilośc a wręcz uważam że za niska cena. Wszystkie ubranka dla noworodka czy niemowlęcia które są z czystej bawełny, używane, w delikatnych kolorach będą po praniu (to jasne że się je pierze) wyglądały inaczej .

bosska- Dlatego tez wybrałam to imie;] Moj lekarz nigdy nie mowi jak nie jest pewny plci. u mnie byl 100% pewny wiec powiedział :) I nigdy sie jeszcze nie pomylił;)

A poza tym jesli komus sie nie podobaja nie musi przeciez kupowac... A jak nie chce kupowac to nie ładnie oceniac... Co za roznica czy 400 czy 40? Uwazam ze zadna, poniewaz dziecko nie odczuje roznicy(Moze tylko my w portfelu ^^) - bedzie nosic to co mu zalozymy...Niektorych nie stac na ubranka po pareset zlotych. i cieszy sie ze wogole ma chocpy za te 80 czy 50 i jeszcze w takiej ilosci.. To nic ze uzywane ale przeciez sie je wypierze i uprasuje...

chocby*- wybaczcie za bład... to jest tak jak szybko sie pisze ;]

Gość bosska
Ale sie czepiacie...:p Napisalam, ze jak dlamnie to "..." i ja bym w to mojego wyczekanego, wytesknionego dziecka przenigdy w to nie ubrala. Ale to moje zdanie. Nie wiem co by bylo gdybym np wpadla niewiadomo z kim, nie miala grosza...znajac zycie bralabym co kto daje z ucalowaniem reki. Pozdrawiam i powodzenia!

bosska prowokatorko, dziękujemy i powodzenia w idealnym świecie bogatych chciałoby się napisac próżniaków ;) ale co tam, napiszę szcześciarzy :) pa")

malutkie dziecko 0-4 większość i dalej większość czasu śpi i najwygodniej mu w spioszkach, kaftanikach pajacykach i body , wszystko z bawełny miękkie ciepłe i wygodne. Tak mało jest okazji żeby stroić malucha bo jest mu niewygodnie, ewentualnie gdy zawitają goście lub wybieramy się do babci:) więc wydaje mi się ze na strojenie dziecka szkoda pieniędzy bo za chwilę ubranka sa już za małe, to kwestia czasami kilku tygodni i już odkładamy ubranka do szafy. Poza tym nadal twierdzę ze ubranka na tej aukcji nie są byle jakie i jakieś dziecko jeszcze będzie miało z nich pożytek :)

Gość vivivivivi
Akurat ja ubranek nie potrzebuje ale wydaje mi sie ze tanio to wystawilas -szczegolnie zestaw dla dziewczynki

Gość autorko źle zrobiłaś !
mogłas zabezpieczyć się cena minimalną a wystawić rzeczy na licytacje np od 20 zl ! lepiej by to wyglądało niż 80 zł cena startowa... ogólnie rzeczy są ładne no ale ja osobiście nie kupiłabym niemowlakowi używek,brzydzę się :( mimo że wyprane czy wygotowane to nie umiem ...

no widzicie ile różnych opini:) dziękuję za ciekawe porady \ na przyszłość. Szykuje się do zdjeć ubrań dla chłopca od 6 mca do 1 roku.

Gość wole pozostać anonimowa25
autorko bardzo ładny zestaw dla chłopca i za takie małe pieniądze ile dni bedziesz miec to wystawione? Bo byłaym zainteresowana tylko pewnia inne mnie wyprzedzą. Bardzo tanio naprawde.