Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wermona

Multikino zamkniete, galeria malta zamknieta - gdzie spedzac wolny czas?

Polecane posty

Gość Wermona

Ten kraj jest chory, faceci w sukienkach znowu niszcze kolejne firmy uniemozliwiajac im funkcjonowanie. Co to za debile swieto - 3 pedałów. Kiedy w Polsce wroci normalnosc?

Gość GretaBarbooo
jak debile twojego pokroju wymrą

Gość Wermona
Nie każdy jest psychiczny i spedza niedziele w kosciele ;D

Gość GretaBarbooo
psychiczna to jest osoba, która zakłada, że są tylko dwie opcje: kościół albo mulikino. Jak jeden dzień tam nie pójdziesz, to nie umrzesz od razu, a ktoś będzie miał szansę mieć wolny dzień jak biały człowiek

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
musisz miec nudne zycie i byc bardzo samotna, skoro nie wiesz co zrobic w wolny czas jak galerie i kino zamkneli :D

Gość Zakrótkowiec
Ja uważam że powinno być wszystko otwarte. A co kogo obchodzą trzej królowie ?

Gość chytra baba z radomia
na dupie w domu siedziec a nie po sklepach i galeriach chodzic :-O

i bardzo dobrze ze zamkniete. w niemczech w kazda niedziele jest wiele sklepow zamkniete i ludzie sie przyzwyczaili. a tu w polsce takie buraki jak ty nie potrafia zrozumiec ze ktos musi isc do pracy zeby taki burak mogl zwalic dupe do galerii na kilka godzin i sie "relaksowac" podczas gdy pracujacy marzy o wolnym dniu zeby spedzic go z rodzina.

Gość uwet
racja , we Włoszech też w niedziele sklepy zamkniete, w sobotę do 13-ej dzisiaj idąc z psem na spacer uśmiałam się z kretynów co to szarpia klamki od sklepów , oni chcą świętować, ale pracownicy sklepów muszą tyrać ? i nie żeby nie było, nie jestem sklepową :)

ja tez nie chociaz kiedys, kiedys pracowalam w restauracji, masakra, nawet w wielkanoc czynne. bo skacowani musieli sie napic a wielcy panstwo w domu sie nie chce ugotowac to przychodzili na gotowe.

Ja jestem przeciwna wszelkim zakazom - kto chce powinien mieć prawo pracować w niedzielę, kto nie chce nie powinien być zmuszany. Jak ktoś nie jest katolikiem to ma mieć utrudnienia bo katolicy mają święto? Bez sensu.

Gość uwet
to nawet nie chodzi o katolików czy inne wyznania, chodzi o zwykłą ludzką potrzebę spędzenia czasu z dziećmi z rodziną , móc wyjść na spacer itd a nie siedzieć w upalne niedzielne popołudnie w sklepie rozumiem lekarz musi iść do pracy , ale sklepy powinny być zamknięte żeby choć płacono tym ekspedientkom godziwe nadgodziny, ale one nawet wolnego za niedzielę nie mogą wziąć , bo pracodawca stęka