Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evej

Ciąża staraczki (starania) 2013 rok:)

Polecane posty

Gość Evej

Dziendobry, zakładam temat dla wszystkich starających się o dzidzie. A więc, ja mam córeczkę skończy w tym roku 6 latek:), postanowiliśmy z mężem od grudnia że co ma być to będzie i oczywiście poszedł na całość, nie ukrywam że, bardzo chciałabym mieć drugie dziecko a córeczka bardzo by chciała rodzeństwo, tylko hmm jestem po zabiegu usunięcia endometriozy (ponad 2 lata temu), czy to może mieć jakiś wpływ?. Napiszcie ile wy się staraliście czasu?. Zachęcam do tematu Elinka.

Gość kreceglupakreceglupa
z mężem staramy się już od lipca. mamy synka 1,5 roku a w lutym zeszłego roku poroniłam. teraz każdego miesiąca mam nerwówkę i smutek jak dostaje miesiączkę. dziś znowu się nakręciłam. do @ jeszcze tydzień. trochę mnie piersi w nocy bolały i już znowu sobie wmówiłam ze pewnie w ciąży jestem. poprzednie 2 ciąże właśnie tak się zorientowałam, ale ostatnio bolą mnie właśnie przed @ tylko jakoś nie mogę sama siebie o tym przekonać. za tydzień pewnie znowu ze łzami w oczach będę z łazienki wychodzić :-(

Gość Evej
Bardzo mi przykro że straciłaś ciążę:(. Wiem jak to jest się nakręcać ja od czasu urodzenia córki 5,5 roku zrobiłam już z 20 testów:), wynik zawsze negatywny. A co do bólu piersi to nie wiem bo mnie już bolą od grudnia po @ się zaczeło , trochę mnie muliło ale nie nastawiam się że,to ciąża, sama nie wiem czy się nakręcam czy endometrioza powróciła? No cóż trzeba cierpliwie czekać w końcu w pierwszej ciąży staraliśmy się pół roku:)

Gość doprzodu
Hej! Fajny temat i jak znalazł dla mnie :-) Też jestem w gronie staraczek, choć to będzie moje pierwsze podejście w cyklu luty/marzec :-P I w ogóle moje pierwsze podejście bo to by była moja pierwsza (upragniona :-P) ciąża :-) Już się nie możemy z mężem doczekać na dzidzie, ale podejrzewam, że nie w jeden dzień Rzym zbudowano :-P Pozdrawiam staraczki :-) Trzymam kciuki za wszystkie

Gość Evej
Witam:) Spisałam ten cykl na straty bo byłam chora a jednak 37 dzień cyklu brak okres dziś test- 2 kreski na teście druga słabsza jestem przeszczęśliwa cykl starań 3:) w poniedziałek idę do gina. Życzę z całego serducha wszystkim staraczkom 2 upragnionych kreseczek:))))

Ale ci fajnie , zazdroszcze 2 kresek. Zycze spokojnych 9 miesiecy...

Gość Evej
Dziękuję:) i życzę w również 2 kreseczek jak najszybciej:)