Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue_blue_sky42

Dieta do oceny

Polecane posty

Gość blue_blue_sky42

Chcę zmienić nawyki żywieniowe i wymodelować sylwetkę, bo brzuch i tyłek to tragedia...:o Wcześniej jadłam bardzo dużo i niezdrowo. Głównie zupki chińskie, kebaby, mcdonalds, frytki, dużo tłuszczu i soli. Do tego zero aktywności fizycznej. Nie jestem gruba, ale szczupła już też nie. Wczoraj zjadłam: śniadanie: 2 kromki żytniego z serkiem łososiowym, pomidor, czarna kawa bez cukru II śniadanie: sałatka warzywna z fetą, 2 wafle ryżowe, herbata zielona bez cukru obiad: zupa jarzynowa, filet z kurczaka z grilla, warzywa z grilla, woreczek ryżu (mięso i warzywa bez soli, ryż i zupa z odrobiną dla smaku) podwieczorek: 2 kromki razowe z szynką i rzodkiewką, szklanka mleka 1,5% kolacja: sałatka owocowa, jogurt naturalny Dzisiaj zjadłam: śniadanie: sałatka warzywna z serem, 2 wafle ryżowe, kawa II śniadanie: paczka ciastek lu go, szklanka mleka na obiad będzie: duszony kurczak z groszkiem i pomidorem i jogurtem, makaron razowy co do reszty dnia jeszcze nie wiem. Myślicie, że zdrowo i uda się nieco schudnąć? Oprócz tego wczoraj byłam na aerobicu, zamierzam chodzić 3-4 razy w tygodniu i raz na basen.

Gość 554tgtrtyytyty
a kgoo to obchodzi co ty wpier dalasz?