Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucy.76

skutki uboczne po bioenergoterapii

Polecane posty

Gość srednie niepelne
Taaa jak po wszystkim co przedawkujesz.

Gość nie wystepują--------------
aczkolwiek przez pierwsze 2-3 dni możesz czuć się nieco gorzej, zależy jednak co Ci dolega

Gość byłam u bioenergoterapeuty
Miałam wrzody na dwunastnicy, już po pierwszej wizycie bóle ustały, ale czułam się jakaś osowiała. Po 2 tygodniach ponowna wizyta. Po tej wizycie czułam się jak skowronek, świeża, wypoczęta, zdrowa.Po miesiącu kolejna wizyta, już ostatnia i od 11 lat mam spokój, żadnych dolegliwości.

Gość zew ryczacej gesi
tak słyszałem o przypadku ze lekazrka zaczeła leczyc bioenergia i ustapiły objawey ale choroba dalej sie toczyła i pacjentka zmarła i lekarka straciła prawo wykonywanie zawodu a pozata jest masa swiadect o szkodliwosci bioenergoterapełty np http://gloria.tv/?media=118031

Gość co ty pieprzysz?
objawy zniknęły a wyniki analiz? też znkneły? nikogo nie nabierzesz na te twoje sztuczki

Gość a po co analizowac
przez to cudowne uleczenie :)

Gość jvfrgv
Mnie pomogło na nerki, ale... może to zbieg okoliczności ..zaczęły się problemy zoladkowe

Gość bioenergoterapeuta
Bioenergoterapia prowadzona w sposób profesjonalny nie ma skutków ubocznych.Natomiast w trakcie leczenia- seansów bioenergoterapeuta może wskazać dodatkowe miejsca , które są chore.I stąd mogą pojawić się dodatkowe dolegliwości.Każdą dolegliwość należy traktować kompleksowo i skupić się na przyczynach ale bacznie analizować objawy.Jeżeli macie Państwo pytania,z przyjemnością-w miarę posiadanej wiedzy-odpowiem na każde z nich.Pozdrawiam - dr D.K.

Gość gość
Kto nie zdaje sobie sprawy z tego jak duże są możliwości auto regeneracyjne ludzkiego ciała, niech pamięta, że Bioenergoterapia to jeden z środków do celu jakim jest zdrowie. Tym którzy znają się na Bioenergoterapii polecam tą stronę: http://energiaduchowa.pl Chyba najlepsza i najbardziej skuteczna strona jaką znajdziecie.