Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gropa

uslyszeliscie kiedys od kogos, ze jestescie inteligentni?nie mowie o rodzicach

Polecane posty

Gość gropa

a o osobch z "zewnatrz". zawsze mnie to bolalo, ze jestem przcietniakiem, nigdy niczym super nie zablysnelam, nie jestem super bystra, no normalny szary polski obywatel:)

Gość lajf is brutal of zasackas
słyszę to raz w tygodniu

takm, ale jakoś w to nie wierze. Debilem nie jestem. Ale jakoś wybitnie od reszty tez nie odstaje. ja za inteligetnych zawsze uważałam osoby, które są umysłami ścisłymi.

Gość a co ja mam powiedzieć?
wiele razy slyszalam i sadze ze jestem (mam osiagniecia naukowe i inteligencji emocjonalnej mi nie brakuje) ale i tak w ogole wolałabym byc taka przecietna, bez zyciowych problemow. Im wieksze masz predyspozycje, tym wiecej sie od ciebie wymaga, a to jest wyniszczające. Czasem wolalabym pewnych rzeczy byc nieswiadoma i zyc sobie spokojnie i w ciszy.

ta... i to niestety prawda, przez co ciężko mi znaleźć partnera (nawet do rozmowy), który by mi chociaż pod tym względem odpowiadał...

(uprzedzając ewentualne odpowiedzi - tak, na kafe też są osoby, z którymi można normalnie porozmawiać).

Gość 123456789gg
taaa, wiele razy...czesto nawet od osob trzecich: "a X mowil, ze Ty taka inteligentna..." chociaz ja sama bym sie tak nie nazwala. tzn moze jestem inteligentna, ale z nikłą wiedzą i przeciętnym oczytaniem

Gość mieieei
Tak, wielokrotnie. Jestem dosyć oczytana i w wielu sytuacjach "wychodzi" ta inteligencja. Mimo tego najczęściej ludzie to mówią jak przeczytają jakiś mój fragment opowiadania czy książki, chociaż paradoskalnie inteligencja nie powinna mieć z tym nic wspólnego ;)

Gość anussssssia
tak, co prawda zaskoczyło mnie to, ale powiedziałam mu wtedy, że to najlepszy komplement jaki kiedykolwiek usłyszałam :D

Gość czarna kawka
wiele razy przez to mam problem taki jak szara tutaj, eh

Gość Niebiessskoooka,,
Wiele razy, od nauczycieli, wykladowców, nowopoznanych znajomych. To chyba najczęstszy epitet jaki o sobie słysze Ale nie mam problemu zeby dogadać się z ludzmi. Nie uważam siebie za bog wie kogo i nie lecze kompleksow uwazajac, że godne mnie są tylko dyskusje o filozofii, literaturze i sztuce