Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licze na szczere odpowiedzi!2

Co sądzicie o takiej kobiecie? Tylko szczerze

Polecane posty

Jest kobieta, Polka młoda ok 20 lat. Od ZAWSZE fascynuje ja kultura czarnych, od dziecka słucha czarnego rapu, najbardziej podobaja jej sie takie klimaty itd. Jest ładna i sama ma ciemną urode tj ciemna karnacja, włosy czarne kręcone,ciemne oczy i brwi. Styl ubierania tez taki hiphopowo przebojowy i ogolnie taka "biała murzynka". Nie jest tez pusta a raczej dosc inteligentna i oczytana. I taka kobieta wyjezdza za granice gdzie wiąze sie z Murzynem. Ma z nim dziecko i z nim żyje, kochają sie. Czy taka dziewczyna tez bedzie tak samo potępiana przez rodaków jak typowa polka mysiowłosa-blondyna blada o szarych oczach ktora pojechala za granice i poleciała na "egzotyke" ciapatego/murzyna tylko dlatego ze jest on "czarny" ? szczerze.

?

Gość abcabcabcabc
chciala to sie zwiazala jej sprawa

Gość wątpię w jej ynteligencje
skoro pyta się o takie rzeczy na kafe i nie ma wyjebane na zdanie innych:D🖐️

Gość wątpię w jej ynteligencje
i sama podkreśla w dodatku pustotę, bo ciemne włosy i ciemne brwi sprawiają że ZUPEŁNIE inaczej się na nią patrzy:D:D

Gość echechech
tak samo będzie "potępiana". Po prostu ty poleciałaś na egzotykę świdomie. Nic w tym złego skoro wam się układa i dobrze trafiłaś;)

Gość kredka bambino26
a moze ona to ta szara mysza? Potepiac beda tylko ograniczeni ludzie, ktorzy nie maja wlasnego zycia tylko zyja zyciem innych

Za rodaków wypowiadać się nie mogę. Odpowiem we własnym imieniu. Jakby ją ta kultura od zawsze pociągała to była by już na etapie Hiphopu bądź Bluesa, a jakby dobrze jej szło to nawet Jazzu. Ciąża w młodym wieku z obcokrajowcem wg mnie nie jest oznaką wysokiej inteligencji, ani dojrzałości :) Nie uważam też by słuchanie muzyki Rap obligowało do ślubu z murzynem.

Gość sasanka z mielna.
polacy to rasiści wiec się nie spodziewaj cudów

podkreslajac swoja ciemną urode chodzilo mi o to ze nie polece na egzotyke tylko dlatego ze jest egzotyką bo sama mam egzotyczną urode. Co innego typowa białaska ktora zobaczy ciapatego i jej sie w majtach robi mokro bo zonbaczyla ciemna karnacje i czarne oczy. albo zalosne polki ktore biora pierwszego lepszego murzyna, byle tylko był murzyn nie wazne czy brzydki czy ładny wazne zeby murzyn.

a jaka to różnica ? Jak lubi utrzymywać nieroba to jej sprawa, tylko niech zostanie za granicą Wiecie czym się rożni balkon od murzyna? Balkon utrzyma czteroosobową rodzinę