Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zboczona?

Czy jestem zboczona?

Polecane posty

Gość Zboczona?

Pamiętam, że jako sześcioletnie dziecko miałam dziwne pomysły. Przykładałam sobie pluszaki do piersi czy wkładałam je w majtki i udawałam, że mnie pieszczą, liżą. Lubiłam też sama wkładać sobie palec w cipeczkę, a później go np oblizać. W szkolnej toalecie pokazywałam sobie z kolegami, co mamy w majteczkach. Dzisiaj złapałam się na tym, że patrzyłam na księdza (młodego i przystojnego) i zaczęłam wyobrażać sobie seks z nim, a potem pod kościołem patrzyłam mężczyźnie w wieku mojego ojca na przyrodzenie, które chyba było ogromne, bo tak bardzo odznaczalo się w dość luźnych przecież spodniach. To wszystko nie są żarty, najbardziej interesuje mnie dlaczego tak się zachowywałam jako dziecko, które przecież nie wie co to seks i inne. Ktoś się na tym zna?

Gość wanna dziewanna
Ja też byłam taka, nie ma powodu do tego by się tym przejmować :D

Gość Zboczona?
Oo, to spoko :) Głośno też się nie przyznaję :)

Też się bawiłem z koleżanką w doktora w wieku 5/6 lat i się dogłębnie badaliśmy nic w tym dziwnego, zwykła ciekawość.

Gość sasanka z mielna.
molestowali cię w dzieciństwie? to jedyne wytłumaczenie :o

Gość Zboczona?
Nigdy nikt mnie nie molestował. Ale właśnie, przypomnieliście mi więcej. Bawiłam się w lekarza, w porodowke, symulowalyśmy seks z wałkiem od łóżka :O

Gość wanna dziewanna
sasanka z mielna. - jesteś przewrażliwiona, co w tym widzisz dziwnego?

Gość też miałam podobnie, może z
kolegami czy koleżankami nie pokazywaliśmy sobie nic ale miałam głupie pomysły. i wyrosłam na całkiem porządnego osobnika więc nie ma co demonizować.

Gość Zboczona?
Własnie też wyrosłam na normalna dziewczynę i to wręcz taką, która z obrzydzeniem patrzy na "wyzwolone" kobiety. Ale wiecie, na żywo nikt się nie przyzna do takich zabaw, więc nie miałam pewności czy to zdrowe. Ale skoro jest nas więcej i wiecie, że to calkiem normalne, to chyba nie mam powodu do niepokoju.