Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mężczyzna???

Jak musi postąpić mężczyzna gdy okazuje się że dziecko nie jest jego

Polecane posty

Gość prawdziwy mężczyzna???

Moim zdaniem powinien skreślić żona(konkubine) i dziecko ze swojego życia. Wyrzucić z mieszkania, nawet gdy ten dzieciak ma już 10 lat. Ja tak zrobiłem i nie żałuje. Teraz tylko nie wiem jak nie płacić alimentów.

Gość po co up
robisz test na ojcostwo,zrzekasz się ojcostwa i po sprawie.No trochę to potrwa,ale jest do wygrania:)Znajomy miał taki problem.Jeszcze te alimenty co płacił musiała mu zwrócić.

Ale czy jednak nie rodzi się miłość do tego dziecka po 10 latach? One nie jest niczemu winne,i jednak kontakt z nim powinien być zachowany moim zdaniem.

Gość sasanka z mielna.
wystepujesz do sądu o zaprzeczenie ojcostwa, wywalasz zdradziecką sukę i jej dziecko, i żadasz zwrotu kasy :) pięknie :)

Gość o matko,...
na zaprzeczenie ojcostwa jest pol roku od chwili dowiedzenia sie ze dziecko przyszlo na swiat. zaden sad nie nakarze zwrotu alimentów(tych juz wyplaconych)i innych dzwnych rzeczy ze wzgledu na dobro dziecka.tak wiec takie bajeczki to nie wierzcie.zreszta prawo nie dziala wstecz!

Gość pół roku???
pól roku???puknij się w łeb!Mój znajomy przez 11 lat wychowywał nieswoje dziecko,dopóki mamusia w kłótni się nie przyznała.Zrobił test i się wyprowadził.

Gość o matko,...
wyprowadzic moze sie jak najbardziej.ale placic alimenty musi.

Gość pół roku???
nie płacił alimentów,bo zrzekł się ojcostwa. Jeszcze chciał się starać o rozwód kościelny,bo suka do ołtarza szła już w ciąży(oczywiście była świadoma,że nie z jego dzieckiem)

Gość do o matko,... a tobie podoba
się to że obcy chłop płaci alimenty na nieswoje dziecko.

Gość pół roku???
mężczyzna może wystąpić o zaprzeczenie ojcostwa w ciągu pół roku od dnia, w którym został poinformowany o narodzinach dziecka. Warto pamiętać, że te terminy nie obowiązują prokuratora może on wystąpić z powództwem w dowolnym czasie. Przeczytaj to dokładnie...

Gość o matko,...
no to widocznie od razu wystapil o zaprzeczenie ojcostwa,skoro nie placi.po kilku latach to nie ma opcji zeby sad zrobil "zamieszanie"w zyciu kilkuletniego dziecka...bo sad zawsze bierze pod uwage dobro dziecka.wiem co pisze bo pracuje w sadzie,w wydziale rodzinnym! hm,rozumiem ze ten facet z postu pół roku???nie spal ze swoja przyszła zona???bo jak spal to nie mogl ani ona ani ona byc pewnym czyje to dziecko. mi to bez roznicy kto placi na te dzieci...skoro brali sobie za zony przechodzony towar to maja teraz co maja :)

Gość tytyt4578
cóż, ja rozumiem frustrację, ale sądzę, ze zaden mężczyzna posiadający "duszę" nie skreśli dziecka, które uważał przez 10 lat za swoje. jeżeli tak zrobi, to znaczy, ze jest psychopatą niezdolnym do normalnych ludzkich emocji.

Gość o matko,...
mężczyzna może wystąpić o zaprzeczenie ojcostwa w ciągu pół roku od dnia, w którym został poinformowany o narodzinach dziecka. Warto pamiętać, że te terminy nie obowiązują prokuratora może on wystąpić z powództwem w dowolnym czasie. Przeczytaj to dokładnie... tak,ale zaden sad nie zniesie placenia alimentów jak dziecko ma 5 czy 10 lat.... po dwa-skoro ty nie wiesz ze istnieje cos takiego jak pol roku na zaprzeczenie ojcostwa,nie sadze ze "tatusiowie"wiedza ze moga wystapic do prokuratora.

Gość powinien zabić kobieta razem
z jej bachorem. Albo wyjechać za granice i nic nie robić w tej sprawie.

Gość powinien kobiecie wpierdolić
a potem jej bachorowi. I pójść do jej rodziców żądąc zwrotu pieniędzy od nich a jak już to wpierdolić jej rodzicom że sprzedali mu używany towar.

Gość prawdziwy mężczyzna nie chce
wychowywać cudzych dzieci. A skoro jest zmuszony płacić alimenty to zostanie przy dziecku i zrobi wszystko by bachor sam odebrał sobie życie.

Gość nic co ludzkie nie jest mi obc
zależy do faceta, jeden będzie chciał kontaktu z dzieckiem(niektórzy myślą tak jak ja-nie ten co zrobił, lecz ten co wychował...) aczkolwiek zaprzeczenie ojcostwa jest możliwe, co do zwrotu kasy za alimenty nie wiem jak jest, ale nie wydaje mi się-mogłeś żadąć zaprzeczenia wcześniej... Co do tego pół roku... to jest całkiem inna sytuacja...

Gość nic co ludzkie nie jest mi obc
*powinien zabić kobieta razem *powinien kobiecie wpierdolić *prawdziwy mężczyzna nie chce pisane z jednego IP w dodatku z tego samego co autor... prowokacja...