Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita88

czy zle zrobilam, ze zadzwonilam na sraz miejska

Polecane posty

Gość anita88

małolaty siedziały poł dnia na klatce schodowej,palili, jedna dziewczyna siedziala wo wózku mojej córki

Gość anita88
miało byc straż zawsze w wózku znajduje butelki po alkoholu, zostawiam go na parterze bo mieszkam na 3 pietrze , kolo wózka stoja rowery to stary blok na klatce jest duzo miejsca

Gość ja powiem jak to u mnie jest
kurde, a nie boisz się że coś innego w tym wózku zostawią?

Gość masterchefffff
Zrobiłaś bardzo dobrze, tylko że z mojego doświadczenia wynika, że niewiele to da. Bo oni się nie boją straży. Mam to samo u siebie. Klatka jako jedyna w okolicy bez domofonu, więc sobie knajpe urządzają, ale interwencje policji i straży tak naprawdę nic nie dają...

Gość anita88
osobiscie nie chcialam małolata zrobić awantury bo sie bałam, ciekawi mnie co straz z robi z nimi czy tylko poucz czy mandat?

ja to bym na policję zadzwoniła. jak to znajdujesz butelki wózku i tak po prostu.... ehhh ja bym dzwoniła po policję jak tylko zjawią sie na klatce. po kilku razach odechce im się stania. od razu dzwoń jak tylko wchodzą. no co czekasz aż za przeproszeniem nasikają Ci do wózka?

Gość anita88
mąz w pracy, ale co tam ja sprzatam nie on. dzisiaj pracuje bo tak dziala jego zaklad pracy wkurza mnie te plucie i pety na klatce, ale nie odzywam sie, bo sie boje. Ale jak juz ktos sobie wklada swoja gruba dupe do wózka i go ujezdza to co mama zrobić?, niech sobie zarobi te 700 i psuje :(

Gość h vvgg
rrdtrrd

Gość frttttty
małolaty cie znajdą dojdą po wózku do kłębka.

Gość eustachy motyka
A ja chcialabym sie spytac, dlaczego zostawiasz wozek dzieciecy na klatce schodowej? Rozumiem ze mieszkasz nieco wyzej tak? ja tez niegdyś mieszkalam w bloku czteropietrowym, ale wozek nosilam do mieszkania, i nie pisze tego zlosliwie :)

Gość Mikolajka 102
a moze czas na domofon?? dobrze zrobilas