Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za szczupła

Co robić, żeby przytyć i wzmóc łaknienie?

Polecane posty

Gość Za szczupła

Witam! Mam skromne 14 (niedługo 15) lat, 165 cm wzrostu i ważę około 45 kg. Może mniej, ostatnio nie miałam okazji się ważyć. (Lekka niedowaga to jest chyba u mnie w genach już, moja mama też ją zawsze miała w dzieciństwie, jednak martwię się o swoje zdrowie). Otóż mam problem, z którym boryka się pewnie wiele osób na tym forum ;) Ostatnio nie mam w ogóle apetytu, mało jem, żołądek skurczył mi się nie do pomyślenia. Kilka dni temu zorientowałam się, ze ta sytuacja trwa już jakiś czas. Od mniej więcej tygodnia przed świętami nie jadam prawie nic. Boję się, że zapadnę w anemię czy coś w tym rodzaju, ale nie potrafię na siłę wciskać w siebie jedzenia, bo po prostu nie jestem głodna. Do dietetyka się nie udam, ponieważ w mojej miejscowości nie ma takiej osoby, a okazji do pojechania do najbliższego miasta też nie mam, w sumie pieniędzy też brak na takie eskapady. ;/ Więc z tego miejsca proszę Was Drogie/Drodzy Forumowicze o radę i pomoc w moim problemie. Z góry dziękuję i pozdrawiam! :)

Gość hasz
Musisz naarac sie ziola po tym bedzie apetyt ;)

Gość Za szczupła
Nie popieram takich środków, wolałabym coś bardziej... ogólnodostępnego, naturalnego i zdrowego.

Gość hasz
Przecierz ziolo to swma natura, zreszta nie.namawiam ;-)

Gość Za szczupła
Zatem niech przemówią do ciebie argumenty takie jak OGÓLNODOSTĘPNEGO i ZDROWEGO. Poza tym przeczytaj ile ja mam lat. Na chwilę obecną nie mam zamiaru zażywać środków tego typu. Marihuana nie pomoże na mój problem. To będzie ewentualnie tylko chwilowa chęć, później wszystko wróci do poprzedniego stanu rzeczy.

Gość ja tam lubię budyń
z sokiem malinowym

Gość hasz
Mowisz ze masz tyle lat, a wypowiadasz sie na temat mariuany jak osoba, ktora palila juz nie raz! Nie wiesz czego chcezz, a tym bardziej co piszesz. Pozdrawiam, zycze sukcesu w osiaganiu celu ;-) wdyHASZ? :-P

Gość Za szczupła
No cóż, nie paliłam ani razu. Miałam, w zasadzie nadal mam, styczność z osobami uzależnionymi. Można stwierdzić, że teorię zaliczyłam. Wiem czego chcę oraz co piszę, a Twoja wypowiedź zdaje się nie mieć sensu. Mam określone zasady, według których postępuję i właśnie z tego powodu zamierzam znaleźć inny sposób na przytycie niż palenie marihuany. Również pozdrawiam.

Gość hasz
1- wysilek fizyczny nakreci twoj apetyt 2- gazowane napoje