Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prolazz

lumia800 i brak netu

Polecane posty

Gość prolazz

Mam telefon w mixie w plusie, na prezent dostalam nowy telefon kupiony za granicą (Vodafone bodajże), język polski wszystko w srodku mam, ale problem jest taki, że żeby optymalnie używac ten telefon przydałby się internet, a zwyczajnie nie mogę go włączyc, nie działa, błąd połączenia. Do Plusa za bardzo nie pójdę bo nie wezmą mi tego telefonu w serwis, zostają zwykle serwisy komorek, tyko zastanawiam się czy da w ogole cos wykombinowac zeby ten net w komorce zaczął istniec 🌼

Gość prolazz
Kto mi pomoże temu zwalę konia dupą

Gość prolazz
Oj oj widzę, że podszywacze mają się dobrze :P Dzięki za podpowiedź, spróbuję to jakoś sama zrobić choć nie powiem, bardziej zaufalabym w tej kwestii mężczyźnie. Niby mogę używać tego telefonu bez internetu, ale jak to w smartfonach wiekszosc aplikacji wymaga dostepu do sieci.

Gość prolazz
a jak sie wali konia dupą?:-(

Gość prolazz
Nie wiem podszywie, ale może gdzies na kafe znajdziesz odpowiedź :) mnie to za bardzo nie interesuje

Gość prolazz
wydaje mi się,że siusiak musi być trzymany miedzy pośladkami,które powinny poruszać się w góre i w dół ruchem jednostajnie przyśpieszonym:-p

Gość Ewelinka5454
wejdz w ustawienia --> sieć komórkowa ---> włącz jak skonczysz korzystac z neta to ja wylacz :) daj znac czy chodzi :)

Gość prolazz
nie chodzi:-(

Gość prolazz
Zaczyna do mnie docierać że naprawdę muszę komuś zwalić konia dupą by uzyskać pomoc :(

Gość Ewelinka5454
no ja ci nie pomogę w tej materii,bo waliłam konia ręką i buzią:-(

Gość Ewelinka5454
haha :D to ja bede ci drogi podszywaczu dawala nicki na pomaranczy a ty bedziesz pisal sam ze sobą skoro masz taka frajde :) zalecam wizyte u lekarza w celu przepisania silniejszych tabsów :)

Gość prolazz
Ewelinka, ten podszyw to zaczyna mi dzialac na nerwy. Juz tak probowalam wchodze w ustawienia, transmisja danych włączona, ale jak probuje wlaczyc dostep do internetu wyskakuje mi Brak połączenia przesyłania danych, ktore moznaby teraz udostepnic, sprawdź ustawienia sieci komórkowej i siłę sygnału...itd.

Gość Ewelinka5454
eeee lepiej ręką i ustami,tylko,ze nasienie nie smakuje jak budyń,wbrew temu co mówią:p

Gość prolazz
mogłabym pisać z czarnego nicka, ale zapomnialam hasło, bo udzielalam się tutaj ostatnio 2 lata temu, podszywie aaa tam, masz 🌼 przynajmniej zabawny jestes

Gość Ewelinka5454
bo musisz wyjść na zewnatrz i stanąć twarzą w kierunku domu proboszcza

Gość eueydfytd
Pewnie masz jakiś niemiecki apn, spróbuj go zmienić na INTERNET Ps.: Nie musisz mi walić :P

Gość Ewelinka5454
i najlepiej spluń trzy razy przez lewe ramię,zasięg powinien wrócić:-p

Gość prolazz
heheh nie słyszalam jeszcze wersji sperma jako budyń :D ale to raczej nijak ma się do rzeczywistości....budyń to smaczny deser a sperma...ekhmmmm :o

Gość prolazz
wiem,ze nie musze,ale chcę:p

Gość prolazz
dzięki eueydfytd :) całe szczęście że obędzie się bez walenia hehehe

Gość Ewelinka5454
spróbuj,naprawde warto,ja miałam kiedyś kolege z ugandy to miał czekoladowy budyń:-(

Gość prolazz
i tak przy okazji problemu z telefonem,wiem jak zwalic konia dupą:-D oj jak mi radosnie na duszy

Gość prolazz
Wiesz co podszywie, na prawdę lubisz uprzykrzać ludziom zycie? Wkurzyć mnie Ci się nie uda bo dzisiaj mam na prawdę dobry humor Z brązowym budyniem z ugandy zrobiło się niesmacznie bleee Co do APN- muszę tam jakies serwery proxy wpisywac...niestety tego to sama nie ogarnę

Gość Ewelinka5454
a dostep do internetu masz wylaczony czy wylaczony? bo ja mam zawsze wylaczony :) tylko ja mam lumie 610 ale mysle, ze one sa do siebie bardzo podobne pod tym względem ;)

Gość prolazz
tego dostępu właśnie nie da rady włączyć wyskakuje że brak połączenia, ile mogłam to sama probowalam, ale widać ze bez bardziej fachowej ręki się nie obędzie

Gość prolazz
A i jeszcze co do ściągania konfiguracji ze strony Plusa nie da rady, tam są tylko konfiguracje dla systemu Android a moj ma Windowsa Phone 7.5 uoooo a operator wpisany Vodafone więc mój Plus moze tego nie przeskoczyc i net będzie tylko marzeniem, shit

Gość fdjksjdddhd
W Plusie nie używa się proxy, wystarczy sam apn INTERNET bez nazwy użytkownika i hasła