Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do posiadaczy...

Do wszystkich posiadaczy naszej klasy, facebooka i innych portalach

Polecane posty

Gość do posiadaczy...

spoełcznościowych - Co wam się w tym podoba? Do wszystkich którzy usuneli - dlaczego usuneliście konto? I do tych którzy nie założyli i do tej pory nie mają tam konta - dlaczego?

Gość to ty...........
nie mam, nie potrzebuję, nie wiem dlaczego:P

dlaczego? bo myślę samodzielnie nie lubię być prowadzona jak świnia na rzeź i nienawidzę instynktu stadnego z tego też względu nie chodzę do kościoła

Gość fajna ze mnie dupcia
Ponieważ lubię pochwalić się swoimi fotkami :) specjalnie robie sesje na fb. Na naszą klase już nie daje tak fotek.Ale mało osob klika na moje zdjęcia lubie to a daje czasami po 50-60 zdjęć dziennie.

Gość tricctacck
bo nie mam znajomych

Gość do posiadaczy...
A poczulibyście się urażeni jakby ktoś was usunął z grona znajomych??? ja właśnie mam kolege który ciągle dodaje nowe zdjęcia i jestem wkurwiona.

Gość Incydentalny Turkus
Portale społecznościowe to pokemońska maszynka do leczenia kompleksów dla tępych nastolatek i każda ściemnia, że potrzebuje tego dla kontaktu z ludźmi, albo ma jakiś fanklub czy grupę, a prawda jest taka, że nie potrafią przyznać się przed sobą, że są zakompleksione i potrzebują przykuć uwagę otoczenia niepomne, że wszyscy mają im gdzieś. Rozpisują się o swoich żalach i robią z tego jakiś głupi pamiętnik, a psiapsiółki to czytają, oglądają zdjęcia i walą jednorazowe pokemońskie komenty w stylu sweet, kocham Cię, loffciam, albo to

Gość sdhdh
Mam konto na naszej klasie i facebooku. Nie przesiaduję tam,zaglądam tylko jak nie mam co robić. Lubię oglądać zdjęcia znajomych,lubię jak oni oglądają moje. Lubie być z nimi w kontakcie i wiedzieć co u nich słychać.

Gość nhgdcg
Na nk....że względu na gry ;-);-);-) Na fb ...mam ale nawet tam nie zaglądam ...

Gość Incydentalny Turkus
Tak, tak...tłumaczcie się. Gdybyście nie chcieli to byście nie założyli. Proste? Poszliście za durną pokemońską, plastikową modą. ot co.

Gość ludzie którzy nie mają konta
to pewnie ludzie którzy nie mają znajomych :( :( albo nie mają przyjaciół :(:( i po prostu wstydzą się tego.

Gość tricctacck
ludzie którzy nie mają konta - dokładnie, i tak jak miałam kiedyś konto na nk to zdarzało się, że ktoś mnie usunął, jedna z tych osób mnie bardzo nie lubiła, więc nic dziwnego

Gość tricctacck
ale wtedy było lepiej, gdybym teraz założyła to może miałabym 2 osoby w znajomych :classic_cool:

Gość najgorsze jest to że jak
osoba która was rzekomo lubiała usunie was z fb czy nk.. ale nie przyjmie zaproszenie, odwiedzi profil ani nie odrzuci ani nie przyjmie.

Gość gość urodzinowy 28
mialem nk ale usunąłem, fb nigdy nie mialem i miec nie bede. Szanuje swoją prywatnosc i nie interesuje mnie kto byl na jakich wakacjach i przy czyim aucie ma fotki.Nie chce tez zeby pracodawca zobaczyl moje fotki i durne komentarze.

miałam kiedyś konto na nk. w celu odnalezienia starych znajomych. zlikwidowałam bo denerwowały mnie niezliczone ilości zdjęć dodawanych przez znajomych, ustawiczne zaproszenia od osób których nie znam ale znają kogoś kogo mam w znajomych i co najważniejsze po wymienieniu ze starymi znajomymi kilku wiadomości typu co słychać i ewentualnym spotkaniu się z niektórymi kontakt sią na nowo urywał. po prostu już nie mieliśmy o czym rozmawiać a do ludzi których teraz znam wole zadzwonić i spotkać się niż pisać na portalu społecznościowym głupoty typu "ładna bluzka"

mialam konto na nk i na fb. nie mialam wielu zdjec a juz napewno nie wrzucalam po 50 zdjec swojej twarzy z roznymi minami , jak to niektorzy robia. w ogole malo informacji o mnie, kilka zdjec, kilkadziesiat znajomych. i tak sobie pomyslalam ktoregos dnia, po cholere mi to?? przeciez ci z ktorymi naprawde sie znam wiedza jak wygladam, czym sie zajmuje itp. pousuwalam w cholere, to glupota. narzedzie do masowej inwigilacji.

Gość tricctacck
ale podobno jak pracodawca wie, że nie masz konta na facebooku to myśli, że jesteś aspołeczny :(

Gość tricctacck
i to jest na minus :(

Gość naananna
Na nk zalozylam profil juz dawno, jak sie pojawila i wszyscy zakladali profile. Fajnie bylo zobaczyc starych znajomych, jak chodzilam do szkoly to nie bylo maili ani komorek, wiec stracilam kontakt ze wszystkimi po ukonczeniu szkoly. Natomiast na FB wyslal mi zaproszenie moj byly chlopak, ktorego nie widzialam od lat. Poniewaz mieszkam za granica i duzo w swoim zycu podrozowalam, to przez FB latwiej mi pozostac w kontakcie ze znajomymi z Polski i innych krajow. Nie jestem malolata, mam 35 lat, nie siedze codziennie na facebooku, rzadko kiedy dodaje zdjecia, ale ciesze sie, ze odnowilam kontakt z niektorymi, wlasnie poprzez FB i NK.

Gość grymaśnica
Nie miałam i nie mam tam kont. Dlaczego? Nawet nie wiem. Nie odczuwam takiej potrzeby, a poza tym jeśli chcę, by ktoś cokolwiek o mnie wiedział, to sama mu to powiem i nie muszę o tym pisać na cały świat. :)