Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfjfhjgg

Chciałabym mieć zycie jak w telewizji, a nie takie jak Wy i 99,5% Polaków

Polecane posty

Gość gfjfhjgg

nażrec sie, wysrac, umyc, szkola, praca, ruchanie, bachory, kredyty, wakacje raz w roku, impreza co weekend, urodzinki, imieninki, pogrzeby , sluby , sranie w banie :O Ogladalam jakis program na Travel channel czy planete? nie pamietam, bylo o laskach które zwiedzają świat i nagrywają wszystko, same we 3 , tyle miejsc poznaly, ludzi, tutaj dotykaly misie koala a potem siedzialy w brazylijskiej dżungli, imprezowaly w dyskotekach Rio, spanie w namiocie na sawannie w afryce, nurkowanie w australii... Tez bym tak chciala :( ale brak mi siły, pieniadze zawsze da sie załatwic ale zyje w szarym świecie i nie umiem sie z niego wyrwać :( ludzie mnie blokują, nie moge byc sobą

Gość kredka bambino26
ludzie cie blokuja? Raczej twoj strach. Jakbys chciala to bys robila co chcesz, a nie wymyslala durne wymowki

Gość gfjfhjgg
wiec jak pokonac ten strach? moi znajomi to ''typowi'' Kowalscy, zyja jak wszyscy, w internecie tez ciezko mi poznac kogos podobnego do mnie, kogos kto chce takiego zycia, chce cos zmienic :( imprezy, szkola, praca zeby kase miec, spotkania ze znajomymi , milosc seks i tyle, wiecej do szczescia nie potrzebują

Gość zawielkawoda
ja tak mam ;) codziennie gdzie indziej, pensja 12000 zł, wakacje 4 mc w roku. Teraz jestem w Egipcie i zwiedzam piramidy.

Gość pakd
Każdy by tak chciał. Chciałabym najpierw zwiedzić Polskę. Nigdy nie byłam w Krakowie czy w Warszawie. Za granicą owszem. Powiedziałam sobie że teraz co roku gdzieś będę jezdzić.

Gość kredka bambino26
a musisz miec kogos obok zeby realizowac swoje marzenia? Skoro napisalas, ze kasa sie znajdzie to nie widze problemu. Trzeba tylko chciec.

Gość zawielkawoda
przez ostatnie 1,5 roku byłęm w USA (Nowy Orelean), Wenezueli (Santa la Cruze, Puerto Cabeilo), Brazyli (Rio de Janeiro), Maroko (Kasablanka), Egipt (Aleksandria, Kair), Iran, Chiny (Shanghai), Korea (Busan, Seaul), Filipiny (Singapur)