Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vicky_24

Trzęsące ręce

Polecane posty

Gość Vicky_24

Hej! Założyłam ten temat na forum chcociaż wydaję mi się, że był już on poruszany... ale chyba już jakiś czas temu. Niestety jest to temat który dla mnie jest ogromnym problemem z którym borykam się już od najmłodszych lat, ale niestety z wiekiem on sie nasila:( Ręcę trzesą mi się w sytuacjach stresowych np. kiedy musze podać komuś kawę w pracy lub kiedy muszę podpisać coś. Tych sytuacji jest naprawde wiele i czasmi już nie wiem co mam robić. Łapię takiego doła, że najchetniej to bym tylko siedziała w domu i płakała... To tak w skrócie o moim problemie. Bardzo proszę jeśli ktoś z Was ma taki problem to jak sobie z nim radzi? Błagam pomóżcie bo już naprawdę nie wiem jak sobie pomóc:(

Gość Vicky_24
Badałam wszystko jest w normie...

Gość efwefwefewefwe
W takim razie taki twój urok :P możesz sobie zapodać jakiś lek uspokajający :classic_cool: byle nie ziołowy :P

Gość mrumruuu
ja tak mialam a to wszystko przez nerwy, tylko jak pomyslalam, ze mam cos przenies i ktos zobaczy to dopiero rece lataly...co ja nie robilam, badania i to jakie a pomogl psycholog a wlasciwie terapia grupowa

Gość Vicky_24
No ja właśnie też myślałam o badaniach i wizycie u neurologa, ale nie wiem czy to mi pomoże... Cieżka sprawa a zauważyłam też, że bardziej mi sie trzęsie lewa ręka nie wiem czym to idzie:/ Jak już nic nie pomoże to faktycznie zostanie jeszcze psycholog albo ta terapia o której piszesz...