Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina358

pomoc w pracy licencjackiej

Polecane posty

Gość ewelina358

Witam. W tym roku piszę pracę licencjacką i potrzebuję drobnej pomocy z waszej strony. Chodzi o wypełnienie krótkiej ankiety, zabierającej dosłownie trzy minuty. Ankieta dotyczy waszych preferencji podczas robienia zakupów przez Internet. Za każde wypełnienie będę niezwykle wdzięczna! ankieta znajduje się pod adresem http://badanie2012.wordpress.com/

Gość mama007
wypełniona :)

Gość hthtt
ja własnie wypełniam :)

Gość drappina
wypełniona :))

Gość same tłuki w Polszy
Masz błąd w ankiecie. W pytaniu o wykszt. wyższe to również jest licencjackie :o Mogłaś napisać : magisterskie lub licencjackie, bo to i to jest wyższe. Kto tłukom daje dyplomy, skoro nie umiesz napisać ankiety? :o

Gość zesrała się bieda i skamle
już

Gość Apasz25
O nie, nie ...licencjat to niepełne wyższe tłuku :)

Gość same tłuki w Polszy
TŁUKU, CZYTAJ :D „Wykształcenie wyższe niepełne jako błędny synonim Częstym błędem jest używanie określenia „wykształcenie wyższe niepełne jako równoprawnego synonimu absolutorium. Określenie „wykształcenie wyższe niepełne nie istnieje jako rodzaj zdobytego wykształcenia. Osoba posiadająca absolutorium posiada wykształcenie wyższe pierwszego stopnia (licencjat lub tytuł inżyniera) albo wyższe drugiego stopnia (w przypadku studiów magisterskich). Ostatnim etapem studiowania są studia trzeciego stopnia, po których uzyskuje się stopień doktora nauk/sztuk (w zależności od kierunku nauki/sztuki jaki się ukończyło).

Gość Apasz25
Zgadza się ...mój błąd...ja pierdole licencjat to wyższe, co się z tym światem porobiło...wszystkie tępe peezdy po socjologii mają wyższe hehe :) ręce opadają :)

Gość reererrtrtrt
mnie tez to wkurza, tak samo jak ci bez matury mają srednie hahaha chore

Gość Apasz25
Wiesz w zasadzie to jedynie słowo... ale kurcze średnio ma się to np. do 3.5 rocznego inżyniera :), o studiach medycznych nie wspomnę

Gość reererrtrtrt
wypelnilam ;)

Gość reererrtrtrt
ja tez uwazam, ze wyzsze to powinno byc tylko po 5 letnich studiach, a srednie to tylko z maturą, ale co poradzic, nie my ustalamy zasady w tej kwestii, ale uwazam ze to chore. głąb nie podejdzie do matury bo ma same dwoje i ma srednie, super :)